De foto's van het Hartekind Gala 2022 en Hartekind Dag 2023 zijn klaar!

Hieronder vind je alle foto's terug van evenementen die ik voor Stichting Hartekind vastleg. Van elk Hartekind evenement geniet ik enorm van de  energie en warmte die er is. Heel veel plezier met het bekijken en het uitzoeken van je foto's!

** Zet de slideshow op HD formaat **

Na elke (familie) fotoreportage, zoals een evenement, een familiereportage, een Day in the Life van een ondernemer of medewerker of laatste werkdag van of ... wil ik graag dat je iets tastbaars hebt om op terug te kijken, wat je (eventueel ook) door kunt geven. Dat je de dierbare bijzondere en 'gewone, vanzelfsprekende' momenten niet vergeet, maar onthoudt, koestert, er trots op kunt zijn, en kunt bekijken en delen wanneer je maar wilt. Zo ook natuurlijk zo'n leuk evenement als dit!

Mijn hoop voor deze beelden is dat zowel Stichting Hartekind en jullie als bezoekers van dit gala jaar na jaar van deze foto's genieten. Van jullie warmte en energie, jullie betrokkenheid en liefde voor hartekinderen, de vrolijkheid die er is tijdens zo'n prachtig georganiseerde gala. Je kunt de foto's bekijken en laten zien aan vrienden en familie, geïnteresseerden in Stichting Hartekind ... Door de geschiedenis heen wanneer je je eenvoudig nostalgisch voelt naar toen ... Ik hoop dat het verhaal wordt doorgeven als een stukje van jullie (bedrijfs)geschiedenis, generatie na generatie om te worden gedeeld.

Print je foto's via je eigen online printshop!

Ik ben blij je te kunnen melden dat er een eigen printshop online staat! Naast de prachtige producten die je rechtstreeks via mij kunt bestellen (vraag er gerust naar), heb ik nog een leuke andere 'shop' waar je heel eenvoudig de kleinere afdrukken, een aantal wandproducten en nog wat andere leuke cadeau producten kunt bestellen vanuit huis.

Alle beelden worden afgedrukt op mat papier en volgens de juiste kleurinstellingen zoals ik ze heb ontworpen. Je kunt alles heel veilig afrekenen met iDeal, PayPal of creditcard en al je beelden worden netjes bij je thuisbezorgd.

Deze printshop is tot 13-05-2023 actief.

Download je digitale bestanden (gratis)

Mijn stagiaire Marijke Sanders heeft ook leuke foto's gemaakt.
Die zitten in een aparte map boven de albums met mijn foto's.

Wat zie je als je op de blauwe knoppen drukt?

Je kunt de volgende 3 albums zien:

  1. Print 20x30cm: hiermee kun je foto's tot A4 formaat uitprinten. Via de online printshop kun je ook afdrukken, en andere leuke dingen bestellen en voor een groter formaat kun je verder contact opnemen met mij.
  2. Social Media klaar (met watermerk): privé gebruik op social media.
  3. Web (2000px zonder watermerk) - voor website Stichting Hartekind en als je een foto op je telefoon wilt hebben download doe dan deze variant. Dat is een veel kleiner geschikter bestand.

Bewaar foto's goed, laat de foto's zoals ze zijn en ga er zorgvuldig mee om.

  • Als je vraag hebt aangaande bewerking stel deze dan gerust. Er mag door de opdrachtgever of anderen die deze foto's gebruiken geen eigen bewerking / filter / uitsnede gedaan worden. Voor alle foto's geldt dat ze gebruikt worden zoals de fotograaf ze bedoeld heeft. In overleg met mij kan wellicht het een en ander worden aangepast tegen vergoeding. Deze toestemming kan niet worden afgestaan aan derden.
  • Bewaar de foto's goed. Ik bewaar ze zelf tussen 1/2-1 jaar, daarna wordt de sessie verwijderd (op de bewerkte na, of jij moet aangeven dat je wilt dat ik ze verwijder).
  • Ga met foto's van anderen ajb zorgvuldig en integer om. Download alleen foto's waarop JIJ of je familieleden op staan.
  • Wanneer je een foto gebruikt voor Facebook, Instagram of LinkedIn, laat het programma de foto niet bijsnijden. Dat is zonde van de compositie. Graag bij gebruik van de foto's mij taggen met @Sandra Stokmans Fotografie (op foto en in tekst). Dan kan ik ook reageren en delen!

Vorige jaren nog eens zien?!

** Zet de slideshosw op HD formaat **

2021

Muziek door ambassadeur van Stichting Hartekind Shirma Rouse die ook zong tijdens het Summer Chique Festival!

Mijn stagiair Jolijn Lemstra heeft ook foto's gemaakt.
Die zitten in een aparte map boven de albums met mijn foto's.

2020

HARTEKIND GALA 2020 - ik heb toen, als gast met toestemming, een paar foto's gemaakt

2018

2019

Muziek door ambassadeur van Stichting Hartekind Shirma Rouse die ook zong tijdens het Summer Chique Festival!

2016

Gebruik foto's Stichting Hartekind

Deze foto's zijn te gebruiken door:

  • Stichting Hartekind voor zowel alle communicatie-, marketing- & branding-uitingen (in en rondom clubhuis / website / social media / digitaal / print&drukwerk).
  • fotograaf als basis verkrijgen nieuw werk & voor externe uitingen ( website / social media / digitaal / print & drukwerk ) en eventuele wedstrijden.
  • de geportretteerden voor uitsluitend persoonlijk gebruik.

Deze toestemming kan niet worden afgestaan aan derden. De geportretteerden mogen deze foto's alleen voor persoonlijk gebruik gebruiken. Dus niet voor (foto)wedstrijden e/o doorgeven/-verkopen ten behoeve van commercieel gebruik.

BESTELLEN: Mooie tastbare producten, zoals afdrukken e/o wandproducten, bestellen? Dat kan via mij! Ik help je graag.

Ik zorg ervoor dat je altijd genoeg te vertellen hebt dat de aandacht waard is.

Ik zorg ervoor dat je altijd genoeg te vertellen hebt dat de aandacht waard is.

Sandra Stokmans

Dit ben ik

Ik ben een documentaire fotograaf, die graag verhalen vertelt met beeld. Ik heb gemerkt dat beelden van het echte leven veel meer emotie oproepen dan geposeerde foto's. De enige vereiste van "het fotograferen zoals het is" is dat je precies doet wat je altijd doet. Gewoon jezelf zijn. En je wordt geraakt. En je voelt de trots. Gegarandeerd.

Day in the Life, documentaire (familie)fotografie 

Wellicht wat voor jou en jouw gezin? In een Day in the Life familie reportage worden dagelijkse dierbare momenten op een persoonlijk manier vastgelegd, precies zoals jullie zijn. Het is een vorm van (familie)fotografie waarbij je niet hoeft te poseren. Professionele documentairefotografie van een gewone dag uit je (werk)leven.

Lijkt jou ook tof om eens een Day in the Life van je eigen gezin te doen of heb je een bijzonder moment (event in the life) dat je wilt vastleggen. Kijk ook naar de film over Day in the Life en voor meer info op mijn website (www.documentairefamiliefotografie.nl).

Wanneer je op zoek bent naar dé (zorg & wonen)fotograaf voor (employer)branding, marketing & (arbeids)communicatie e/o het vastleggen van evenementen, bijeenkomsten enzo, denk dan aan mij! 

Branding- & website fotografie e/o Evenement fotografie

Verhalen, de hartslag van je organisatie. Zorg dat het klopt. Als fotograaf werk ik samen met (zorg)bedrijven & ondernemers aan een grotere zichtbaarheid en impact in marketingcommunicatie, door het échte, wonderlijke verhaal in beeld te vertellen dat klanten raakt in hoofd en hart. Het échte verhaal of beleving, vastgelegd.

Je kunt trouwens veel filmpjes bekijken op mijn YouTube kanaal! En als je wilt weten wie je in huis haalt ?, neem dan een kijkje in mijn online persoonlijk magazine: dé SANDRA of werk je in de zorg dan heb ik ook daarvoor een speciaal magazine gemaakt: Magazine Sandra: Dé fotograaf voor Zorg & Wonen.

Wil je dit ook voor jezelf of voor je bedrijf, neem dan gerust contact met mij op. Wij kunnen altijd afspreken voor thee, koffie of ander drankje.

Wil je dit ook voor jezelf of voor je bedrijf, neem dan gerust contact met mij op. Wij kunnen altijd afspreken voor thee, koffie of ander drankje.

Wil je dit ook voor jezelf of voor je bedrijf, neem dan gerust contact met mij op. Wij kunnen altijd afspreken voor thee, koffie of ander drankje.

Sandra is een award winning documentair familiefotograaf. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van het alledaagse momenten met alle emoties die daarbij gepaard gaan zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen. "Het echte leven, vastgelegd. Want echt ís perfect", is haar motto.

Sandra's Day in the Life fotoalbums zijn een echt geschenk voor jezelf en je dierbaren. Een tastbare herinnering, voor nu en later.

Zij is ook de fotograaf voor Stichting Hartekind en heeft al tientallen gezinnen met kinderen met hartproblemen gefotografeerd door heel Nederland voor haar Project Hartekind. Zij hoopt met de emoties die haar foto's oproepen mensen in hun hart te raken om geld te doneren voor meer onderzoek naar hartafwijkingen, zodat de overlevingskansen en de kwaliteit van het leven van deze Hartekinderen verbetert.

Volg mij op social media