Podcast "Het échte leven, vastgelegd"

Hieronder vind je al mijn podcasts. Mis geen enkele aflevering door je te abonneren via de podcast-app van je keuze. Je vindt mij onder andere op Anchor, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker. Een podcast-abonnement is helemaal gratis.

In mijn podcasts krijg je inzicht en inspiratie over documentairefotografie, documentaire familiefotografie, met de prachtige Day in the Life aanpak; ook in gesprek met anderen.

Heel veel plezier met luisteren naar Het échte leven, vastgelegd.

#1 De Kennismaking

Superspannend zo’n eerste podcast!

De kennismaking … met mij, waarin ik je wat ga vertellen over: het opgroeien in het buitenland tot in mijn tienerjaren. Het waarom ik documentaire familiefotografie -specifiek Day in the Life- zo mooi en waardevol vind. Waarom ik dit juist doe. En ik vertel wat over #ProjectHartekind, ziekenhuisreportages, evenement fotografie, & branding- en website fotografie.

#2 Wat is documentaire familiefotografie?

Waarom inspireert en raakt Frans Hals, een van de Oud Hollandse Meesters, mij? En jullie zullen je misschien afvragen “Wat is documentaire familiefotografie? Ik wil jullie graag vertellen over de pracht van het alledaagse. Over de mooiste vorm van familiefotografie: Day in The Life. Deze aflevering gaat onder andere over het ontstaan van documentairefotografie, de Ondergedoken Camera, Sally Mann ... Is documentairefotografie, ook voor ‘gewone gezinnen’? Voor bedrijven?

#3 De dag dat mijn wereld op zijn kop stond

Deze aflevering van mij podcast gaat over een impactvolle gebeurtenis in mijn leven. Daar sta ik vandaag bewust bij stil omdat het precies 10 jaar geleden is dat mijn wereld op zijn kop stond en was dit het kantelpunt van deze weg die ik ben ingeslagen.

En nu?

  • Wil je meer van mij zien of volg je mij nog niet dan kun je mij vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn, onder Sandra Stokmans Fotografie. Ik vind het altijd leuk om berichtjes te ontvangen van luisteraars. Om te horen wat je van deze podcast vindt, ideeën voor de podcast of als je een vraag hebt. Je kunt met mij in contact komen via een van de websites: documentairefamiliefotografie.nl (particulieren) en sandrastokmans.nl (zakelijk).
  • Mijn missie is om tastbare visuele herinneringen te geven die je voor altijd met trots en plezier opnieuw kunt beleven, en kunt gebruiken (bedrijven). Ik leg jou vast zodat je het NU later niet vergeet. En met deze podcast is mijn missie om je te inspireren dit ook in je eigen leven, het leven van je klant of voor je bedrijf te gaan doen.
  • Vind je het tof wat ik doe, abonneer je op mijn podcast, geef een review op de app waar je deze podcast luistert, deel dit op je socials en vertel het aan iedereen!

Dit ben ik

Ik voel mij thuis en vind het heerlijk om tussen en met professionals te zijn, dankzij mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. Evenement fotografie of foto's voor je website of voor promotie-materiaal. Ik verdiep mij in jouw bedrijf of jouw verhaal. Ik denk met je mee. Voor foto’s met betekenis zodat beeld en tekst een geheel worden. Of dat de foto’s een verhaal vertellen.


Reisfotografie is een grote liefde van mij vanwege mijn jeugd die ik grotendeels in het buitenland heb doorgebracht.

Sandra Stokmans
  • Fotoacademie Amsterdam
  • Projectmanager (ICT)
  • Universiteit Leiden (Talen en Culturen van Latijns-Amerika)
  • Jeugd in buitenland (Perú, Indonesië, Bangladesh, Engeland)
  • Ook nog in Amerika en Bolivia gewoond
  • Vloeiend in Engels en Spaans!

Boek mij