Podcast "Het échte leven, vastgelegd"

Hieronder vind je al mijn podcasts. Mis geen enkele aflevering door je te abonneren via de podcast-app van je keuze. Je vindt mij onder andere op Anchor, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker. Een podcast-abonnement is helemaal gratis.

In mijn podcasts krijg je inzicht en inspiratie over documentairefotografie, documentaire familiefotografie, met de prachtige Day in the Life aanpak; ook in gesprek met anderen.

Heel veel plezier met luisteren naar Het échte leven, vastgelegd.

#1 De Kennismaking

Superspannend zo’n eerste podcast!

De kennismaking … met mij, waarin ik je wat ga vertellen over: het opgroeien in het buitenland tot in mijn tienerjaren. Het waarom ik documentaire familiefotografie -specifiek Day in the Life- zo mooi en waardevol vind. Waarom ik dit juist doe. En ik vertel wat over #ProjectHartekind, ziekenhuisreportages, evenement fotografie, & branding- en website fotografie.

#2 Wat is documentaire familiefotografie?

Waarom inspireert en raakt Frans Hals, een van de Oud Hollandse Meesters, mij? En jullie zullen je misschien afvragen “Wat is documentaire familiefotografie? Ik wil jullie graag vertellen over de pracht van het alledaagse. Over de mooiste vorm van familiefotografie: Day in The Life. Deze aflevering gaat onder andere over het ontstaan van documentairefotografie, de Ondergedoken Camera, Sally Mann ... Is documentairefotografie, ook voor ‘gewone gezinnen’? Voor bedrijven?

#3 De dag dat mijn wereld op zijn kop stond

Deze aflevering van mij podcast gaat over een impactvolle gebeurtenis in mijn leven. Daar sta ik vandaag bewust bij stil omdat het precies 10 jaar geleden is dat mijn wereld op zijn kop stond en was dit het kantelpunt van deze weg die ik ben ingeslagen.

Podcasts waar ik te gast ben geweest

This is Reportage

 

"Recently announced in our Top 30 photographers in the world for 2021, it’s an absolute pleasure to talk to the Netherlands-based Sandra Stokmans on this week’s Podcast! Sandra shares so much, including how she approaches her day in the life shoots (and year in the life), her personal project about children with congenital heart defects, why it’s not just about capturing the happy times, the story behind one of her specific Reportage Family Awards, and more…"

Dit ben ik

Ik voel mij thuis en vind het heerlijk om tussen en met professionals te zijn, dankzij mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. Evenement fotografie of foto's voor je website of voor promotie-materiaal. Ik verdiep mij in jouw bedrijf of jouw verhaal. Ik denk met je mee. Voor foto’s met betekenis zodat beeld en tekst een geheel worden. Of dat de foto’s een verhaal vertellen.


Reisfotografie is een grote liefde van mij vanwege mijn jeugd die ik grotendeels in het buitenland heb doorgebracht.

Sandra Stokmans
  • Fotoacademie Amsterdam
  • Projectmanager (ICT)
  • Universiteit Leiden (Talen en Culturen van Latijns-Amerika)
  • Jeugd in buitenland (Perú, Indonesië, Bangladesh, Engeland)
  • Ook nog in Amerika en Bolivia gewoond
  • Vloeiend in Engels en Spaans!

Boek mij