Day in the Life Ondernemer Elles Linssen, Evenement fotografie, evenement Vier het Leven in de De Goudse Schouwburg, foto door Sandra Stokmans Fotografie

Vier het Leven, Henk Poort en Elles Linssen | Day in the Life Ondernemer Utrecht

Wat hebben Stichting Vier het Leven, Henk Poort en Elles Linssen gemeen? Ze zetten zich in voor duizenden ouderen door heel Nederland! Wat begon als een Day in the Life Ondernemer van regiocoördinator Elles Linssen mondde uit in een mooie documentaire fotoreportage van Elles, haar collega’s, de vele vrijwilligers en de prachtige matineevoorstelling van Stichting Vier het Leven: ‘Ik ben mijn lied’ van Henk Poort en pianist Ed Boekee. Deze werd bezocht door 330 gasten en 135 vrijwilligers! Het een heerlijke middag!

Read details
Event photography, evenement fotografie, Tropenmuseum Amsterdam, award uitreiking EWPN 2018 Conference, foto door Sandra Stokmans Fotografie_SSF4066

Terugblik 2018 en Vooruitblik 2019

Wat een jaar is 2018 geweest! Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak. Soms als je een jaar de revue laat passeren kun je half niet bevatten wat er allemaal gebeurd is.
Het allerleukste is toch dat wij een hond hebben! Onze allerliefste Pim, en wat zijn wij blij dat hij in ons leven is.

Read details

EWPN Event in Amsterdam | Event photography the Netherlands

In Oktober, a month ago, the European Women Payments Network (EWPN) held their EWPN Annual Conference & Awards. In the beautiful location of the Tropenmuseum in Amsterdam. A dream to be able to do event photography in such an amazing location. This is the only Pan- European Conference specifically focused on Women working in FinTech and Payments!

Read details
Hartekind Challenge 2018 met Martijn Fischer, Flevonice Obstacle Run, Sandra Stokmans Fotografie

Hartekind Challenge 2018 | Stichting Hartekind

Er zijn alweer een paar maanden voorbij gegaan en tot mijn schrik heb ik niet eens een blog gemaakt van de Hartekind Challenge van 2018 in Flevonice, waar zowel kinderen als ouders een eigen Obstacle Run, met veel modder en water!, renden en veel geld hebben opgehaald voor Stichting Hartekind! Met ambassadeurs Martijn Fischer en Skip Boekhorst. Bekijk het filmpje van deze prachtige dag!

Read details
familiehockeytoernooi MHV Maarssen, team homeless people, evenement reportage, Sandra Stokmans Fotografie

Familiehockeytoernooi 2018 MHV Maarssen, wat een feest!

Familiehockeytoernooi op MHV Maarssen, wat een feest! Het was een superleuk thema (Stars & Stripes), heel veel deelnemers van jong tot oud, een gezellig en uitbundige sfeer, lekker eten, op en tot sportiviteit, een rodeostier en een heerlijk zonnige dag! Alle ingredienten voor een enorm gezellig feest. Geniet mee van een van de leukste evenementen op MHV Maarssen!! Kijk je mee?

Read details
Training fotograferen, leuke groepsdynamiek, dynamiek van groepstraining, Sandra Stokmans Fotografie

Echte foto’s gebruiken voor je website? Laat je workshop fotograferen!

Echte foto’s gebruiken voor je website? Laat je workshop of training fotograferen! Ik heb de trainers van Firijn tijdens hun werk samen gefotografeerd. Juist door het fotograferen terwijl je je werk doet komen foto’s heel natuurlijk over (omdat ze echt zijn 😉 ). Echt een aanrader voor ondernemers!

Read details
Professionele portretfoto voor LinkedIn, zakelijke fotografie, bedrijfsfotografie, zakelijke profielfoto voor Social Media-LinkedIn-profile picture, gemaakt door Sandra Stokmans Fotografie

Professionele portretfoto voor LinkedIn profiel | fotograaf Maarssen

Ik wordt momenteel veel benaderd voor het laten maken van een professionele portretfoto voor LinkedIn. Laast heb ik zelfs op de HypoVak beurs gestaan voor Interbank. Ik heb de hele dag profielfoto’s gemaakt. Daarnaast ben ik de afgelopen paar maanden met een heel aantal naar buiten gegaan. Daar was het ook echt het weer voor! Kom jij ook een keer?

Read details

Coverworkshop Kairos Consultancy: je eigen verhaal als magazine cover!

Alweer een heel tijdje geleden kwam Kairos Consultancy op mijn pad. Marieke had een Facebook post gezien van een vriendin van mij waarin ze een herinnering deelde van de Day in the Life die ik met haar en haar dochters gedaan had. Marieke vroeg zich af in een reactie onder die post of ik een magazine kon maken. Ik was geïntrigeerd en ging gelijk op onderzoek uit.

Read details
Kim Lammers als gastspreker op evenement van MHV Business Club, foto door Sandra Stokmans Fotografie

Kim Lammers bij de eerste MHV Business Club bijeenkomst

Kim Lammers, Olympisch oud international, was de allereerste gastspreker bij de allereerste MHV Business Club bijeenkomst van MHV Maarssen. Dit evenement vond plaats in het prachtige Restaurant Slangevegt in Breukelen met een heerlijke Walking Dinner. Kim gaf een inspirerende, grappige, persoonlijke kijk in haar leven als topsporter. Dat was heel leuk om naar te luisteren!

Read details
Gezinsfotografie, Day in the Life in Assen, moeder en zoon, foto door Sandra Stokmans Fotografie

Day in the life gezinsfotografie in Assen bij Karin, Wiebe, Robin en Douwe

Gezinsfotografie, een Day in the Life, in Assen. Zo ver weg?! Ja, helemaal in Assen! Karin is familie; haar moeder was een zus van mijn vader. Karin was ook een fotograaf in een eerder leven. Ze heeft me in dit genre zien groeien op Facebook 😉 en ze vertelde me dat ze van mijn foto’s en het gebruik van mijn kleuren (bewerking) houdt. Ze is ook erg kritisch, dus toen ik hoorde wat ze van mijn werk vond, werd ik daar helemaal blij van! Kijk je mij?

Read details