EWPN awards and diner in Hilton in Amsterdam, with event photographer Sandra Stokmans

Being the EWPN event photographer is such a joy!

Being the event photographer for the European Women Payments Network (EWPN) Annual Conference & Awards is such a joy. Each year it has been such a wonderful, inclusive, warm event with so many smiles, hugs, friends meeting each other again, ‘new’ people being welcomed, serious inclusive conversation being made. I am happy being part of their ‘tribe’!

Read details
Marc Lammers vergelijkt het bedrijfsleven en topsport, foto door evenement fotograaf Sandra Stokmans

Een feest voor een evenement fotograaf: een optreden zoals die van Marc Lammers!

Wat is een feest om te fotograferen voor een evenement fotograaf? Toegankelijke, warme en -inhoudelijk- goed in elkaar gezette evenementen. Vooral als daar inspirerende, humorvolle optredens bij zitten! Ik had er al een paar gehad tijdens het European Women Payments Network evenement in Amsterdam. En laatst was ook Marc Lammers absoluut een fantastische inspirerende afsluiting van een, wat ik kon zien, horen en voelen, gezellige geslaagde middag voor het bedrijf dat zijn 60-jarig jubileum vierde!

Read details

Fotograferen evenement: Familie hockeytoernooi 2019 MHV Maarssen, superleuk!

Familiehockeytoernooi op MHV Maarssen, wat een feest! Het was een superleuk thema (Stars & Stripes), heel veel deelnemers van jong tot oud, een gezellig en uitbundige sfeer, lekker eten, op en tot sportiviteit, een rodeostier en een heerlijk zonnige dag! Alle ingredienten voor een enorm gezellig feest. Geniet mee van een van de leukste evenementen op MHV Maarssen!! Kijk je mee?

Read details
Genomineerden van het MensenrechtenMens 2018, uitgereikt door College voor de Rechten van de Mens in Utrecht, met evenement fotograaf Sandra Stokmans

Een bijzondere uitreiking! Naar wie gaat de eerste eretitel MensenrechtenMens? | evenement fotograaf Utrecht

Ik was de evenement fotograaf bij de eerste uitreiking van de MensenrechtenMens2018, op de Internationale Dag van de Rechten van de Mens! Het is een mooie fotoreportage geworden voor de bijzondere organisatie College voor de Rechten van de Mens. De ‘strijd’ ging tussen de Straatdokters, Edo Paardekoper Overman en Beau van Erven Dorens. Nieuwsgierig wie het is geworden?

Read details
Day in the Life Ondernemer Elles Linssen, Evenement fotografie, evenement Vier het Leven in de De Goudse Schouwburg, foto door Sandra Stokmans Fotografie

Vier het Leven, Henk Poort en Elles Linssen | Day in the Life Ondernemer Utrecht

Wat hebben Stichting Vier het Leven, Henk Poort en Elles Linssen gemeen? Ze zetten zich in voor duizenden ouderen door heel Nederland! Wat begon als een Day in the Life Ondernemer van regiocoördinator Elles Linssen mondde uit in een mooie documentaire fotoreportage van Elles, haar collega’s, de vele vrijwilligers en de prachtige matineevoorstelling van Stichting Vier het Leven: ‘Ik ben mijn lied’ van Henk Poort en pianist Ed Boekee. Deze werd bezocht door 330 gasten en 135 vrijwilligers! Het een heerlijke middag!

Read details
Event photography, evenement fotografie, Tropenmuseum Amsterdam, award uitreiking EWPN 2018 Conference, foto door Sandra Stokmans Fotografie_SSF4066

Terugblik 2018 en Vooruitblik 2019

Wat een jaar is 2018 geweest! Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak. Soms als je een jaar de revue laat passeren kun je half niet bevatten wat er allemaal gebeurd is.
Het allerleukste is toch dat wij een hond hebben! Onze allerliefste Pim, en wat zijn wij blij dat hij in ons leven is.

Read details

EWPN Event in Amsterdam | Event photography the Netherlands

In Oktober, a month ago, the European Women Payments Network (EWPN) held their EWPN Annual Conference & Awards. In the beautiful location of the Tropenmuseum in Amsterdam. A dream to be able to do event photography in such an amazing location. This is the only Pan- European Conference specifically focused on Women working in FinTech and Payments!

Read details
Hartekind Challenge 2018 met Martijn Fischer, Flevonice Obstacle Run, Sandra Stokmans Fotografie

Hartekind Challenge 2018 | Stichting Hartekind

Er zijn alweer een paar maanden voorbij gegaan en tot mijn schrik heb ik niet eens een blog gemaakt van de Hartekind Challenge van 2018 in Flevonice, waar zowel kinderen als ouders een eigen Obstacle Run, met veel modder en water!, renden en veel geld hebben opgehaald voor Stichting Hartekind! Met ambassadeurs Martijn Fischer en Skip Boekhorst. Bekijk het filmpje van deze prachtige dag!

Read details
familiehockeytoernooi MHV Maarssen, team homeless people, evenement reportage, Sandra Stokmans Fotografie

Familiehockeytoernooi 2018 MHV Maarssen, wat een feest!

Familiehockeytoernooi op MHV Maarssen, wat een feest! Het was een superleuk thema (Stars & Stripes), heel veel deelnemers van jong tot oud, een gezellig en uitbundige sfeer, lekker eten, op en tot sportiviteit, een rodeostier en een heerlijk zonnige dag! Alle ingredienten voor een enorm gezellig feest. Geniet mee van een van de leukste evenementen op MHV Maarssen!! Kijk je mee?

Read details
Training fotograferen, leuke groepsdynamiek, dynamiek van groepstraining, Sandra Stokmans Fotografie

Echte foto’s gebruiken voor je website? Laat je workshop fotograferen!

Echte foto’s gebruiken voor je website? Laat je workshop of training fotograferen! Ik heb de trainers van Firijn tijdens hun werk samen gefotografeerd. Juist door het fotograferen terwijl je je werk doet komen foto’s heel natuurlijk over (omdat ze echt zijn 😉 ). Echt een aanrader voor ondernemers!

Read details