Het is zo tof als iemand waardeert wat je doet. Meeste reacties en aanbevelingen van mijn opdrachtgevers zijn zo leuk. Ik wil ze graag met je delen. Ben je zelf ook positief over de foto’s die ik voor je heb gemaakt? Ik hoor het graag.

Laat je een reactie achter? Bedankt!

Hanneke | CFO Dura Vermeer

We zijn heel erg blij & zeer tevreden met de prachtige manier waarop jij onze collega’s en onze stakeholders in beeld hebt weten te brengen. Puur & authentiek. Jij doet wat je zegt en zegt wat je doet. Dank daarvoor!

Yvonne en Werner wandelen op de uiterwaarden van de Lek , en hoe fijn is het dat ze zich zo veilig voelen om te knuffelen waar ik bij ben. En uiteraard leg ik dit dan vast!
Yvonne en Werner | Bewoners Fien Wonen

En toen stond Sandra voor de deur en het klikte meteen. Was ik eerder nog bang voor een afstandelijk zakelijk gesprek, bij het zien van Sandra verdween dat gevoel als sneeuw voor de zon. Het werd een gezellige dag. Ze nam alle tijd en haar interesse in wat wij zoal doen was zeer gemeend. We hebben zelfs met de hond naar het strand aan de Lek gewandeld. Tot slot heeft ze nog gesmuld van mijn zelfgemaakte Indische loempia’s.

De foto’s zijn prachtig geworden! Er hangt er een hele grote op onze slaapkamer. We worden er altijd zo blij van.  Op ons strandje. Dank je wel voor een onvergetelijke ervaring!

Branding foto's voor social media, website fotografie door Sandra Stokmans Fotografie
Pauline | Manager

Je hebt zowel een open blik op de wereld door je reizen en fotografie als ervaring in het ‘kantoorleven’. Dat combineer je in je werk. Je leeft je in in de vraag van de opdrachtgever. Je maakt makkelijk en goed contact, en werkt ook efficiënt. Dat leverde in mijn geval snel veel op.

Je bent energiek, lacht (wat heel fijn is in communicatie, dat doet niet iedereen!), praat makkelijk en bent kundig. En bij jou krijg ik het gevoel dat je geen vooroordelen of oordelen hebt.

Sandra moet je hebben voor natuurlijke foto’s van hoge kwaliteit. ECHTE foto’s. Je warme persoonlijkheid die mensen zich op hun gemak laten voelen. Je ervaring en kennis van fotografie, dus echt de kwaliteit van je werk. Het laagdrempelige; werken met ‘wat er is’. In mijn ogen denk je in mogelijkheden, of je ziet het snel. En dat komt misschien weer door je open blik en reizigersmentaliteit.

Sennah | Accountmanager John West

Sandra weet als geen ander hoe ze de activatie (=’sponsoren van evenementen van de FC Utrecht Oldstars‘) in beeld moet brengen. Ze denkt altijd proactief en vol enthousiasme mee hoe we zo goed mogelijk het merk (John West) en de activiteit in beeld kunnen brengen. Wij ervaren de samenwerking als erg prettig door de expertise, ervaring en het fijne karakter van Sandra.

Joost | Managing Director DOOR Training & Coaching én Voorzitter Stichting Hartenkind Joost Riphagen

Sandra is een ontzettend betrokken en bevlogen vrouw. Sandra heeft oog voor het plaatje en voor de mens in het plaatje. Sandra heeft ons gezin gedurende een dag gevolgd voor een ‘Day in the life’ sessie in het kader van haar #ProjectHartekind. Ze was aanwezig, maar niet op de voorgrond. Hierdoor konden wij ons zelf zijn en zij de foto’s maken die weergeven hoe ons gezin écht is. Dat is wat mij betreft de kracht van Sandra! 

Sandra is een fotografe die past bij mensen met een verhaal. Wanneer ik met mensen spreek over fotografen en iemand geeft aan dat ze op zoek zijn naar iemand die met foto’s een verhaal van mensen kan vertellen, dan is dat iets voor Sandra. 

De toegevoegde waarde van Sandra is haar tomeloze energie en betrokkenheid. En haar vermogen er tijdens een sessie te zijn, zonder op de voorgrond te treden. Ze gaat op in de omgeving, waardoor mensen die op het plaatje 

Larisse | Bewoner KleurrijkWonen

Ik heb met Sandra samengewerkt in een opdracht voor Kleurrijk Wonen. Dit was mijn eerste kennismaking met Sandra als documentair fotograaf, maar niet de eerste keer dat ik samenwerk met een (portret/reportage ) fotograaf. Sandra onderscheidt zich niet alleen door haar plezierige en persoonsgerichte aanpak, zij is ook zeer betrokken bij haar onderwerp. Zij heeft een goed beeld van wat haar opdrachtgever vraagt maar houdt daarbij ook goed rekening met de wensen van de persoon die zij fotografeert. Als resultaat vertellen Sandra’s foto’s echt een verhaal, tonen de authentieke persoon achter de foto en ontroeren.

Sandra denkt daarbij buiten de hokjes hetgeen bijzondere foto’s oplevert. Haar lens vangt zowel spontane als aandoenlijke momenten.

Persoonlijk had ik met Sandra direct een klik en dat zie je terug in de foto’s. Ik kan mij levendig voorstellen dat zij mensen die nerveus zijn voor de fotografie direct op hun gemak stelt. Sandra neemt echt de tijd voor haar foto’s en biedt een ruime keuze uit prachtige beelden. Zij verraste mij bovendien met een aantal prachtige food foto’s. Food fotografie is een vak apart en niet een discipline waar Sandra zich mee profileert, maar meerdere foto’s die zij maakte, zijn echt top. 

Je maakt prachtige échte foto’s en doet dit ook met een bijzondere betrokkenheid. Dat vind ik echt onderscheidend! 

– Larisse – inspirator with a bite – 

Mirjam | Bewoner KleurrijkWonen

Wauw….wat een geweldige foto’s zeg prachtig!! Wat ben ik blij dat ik mee heb gedaan aan een fotoreportage voor (de beeldbank) KleurrijkWonen. Bij iedere foto krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht wat hebben we genoten en dat is ook duidelijk te zien op elke foto. 

Ik moet ook vooral lachen om mijn dochter wat een figuur is het soms hihi heerlijk kind altijd een beetje gek doen of eigenlijk is ze gewoon zichzelf. Ik hoop dat ze altijd zo mag zijn want dan is ze op haar mooist dat is nu wel vastgelegd 🙂 . Zo mooi en zo puur en zo ontzettend trots op die twee boefjes van mij. 

Complimenten voor deze geweldig mooie reportage Sandra een prachtige herinnering voor later!

Jos | Coach & Trainer

Ik had actuele foto’s nodig voor mijn nieuwe websites en voor het promotiemateriaal van mijn therapie-praktijk en trainingsbureau. Ik had vooral iemand nodig bij wie ik me vrij en op mijn gemak zou voelen. Dit was voor mij allerminst vanzelfsprekend.

Sandra bleek heel ongedwongen en humoristisch te zijn en toonde veel inlevingvermogen. Ze nam de tijd om mij, mijn werk en mijn behoefte qua beelden te leren kennen. Ze toonde zich heel flexibel, paste zich moeiteloos aan veranderingen en nieuwe ideeën. Ze heeft me geholpen om erachter te komen wat voor soort beelden/foto’s ik eigenlijk nodig had. 

Sinds de samenwerking met Sandra is mijn drempel/weerstand om foto’s te laten maken van mezelf en mijn trainingsgroepen verdwenen. Wat ik als een noodzakelijk kwaad beschouwde, is nu een leuke ervaring geworden. 

De samenwerking met jou is prettig en gemakkelijk. Ik voelde me snel op mijn gemak en dat is voor mij ongebruikelijk. Meestal ben ik gespannen als ik gefotografeerd word, en sta er dan wat geforceerd op. Maar door jouw insteek gebeurde het omgekeerd en zag ik mezelf open, ontspannen en spontaan terug op de foto’s. Tijdens mijn cursussen was je onopvallend aanwezig en voelden de deelnemers zich op hun gemak.  

Je hebt de sfeer van mijn trainingen weten vangen in talrijke mooie, grappige en persoonlijke momenten beelden.  

De samenwerking heeft mij een serie mooie en professionele beelden opgeleverd voor mijn website, nieuwsbrief en social media posts. Deze feedback krijg ik ook regelmatige terug van mijn cliënten en cursusdeelnemers. Ik zet de samenwerking met Sandra voort en kan haar zeker aanbevelen aan anderen. 

Eva & Roos |  Utrechtse Pedagogen

We waren op zoek naar iemand die ons ontspannen en zoals we zijn op de foto kon krijgen. En dat is Sandra zeker gelukt. Ze heeft met haar aandacht, scherpe blik en haar humor met ons meegedacht en suggesties gedaan, maar vooral is het haar gelukt de setting dusdanig ontspannen te laten zijn, dat we op de foto zijn gekomen zoals we zijn. Dus mocht je voor jezelf of je bedrijf op zoek zijn naar iemand die je goed op de foto krijgt, dan bevelen we Sandra zeker aan.

Carolien | Programmamanager Child Health

Voor ons magazine en de beeldbank heeft Sandra prachtige foto’s gemaakt, waarbij ze mooie perspectieven kiest en het karakter van de mensen op de foto weet vast te leggen! Daarbij is Sandra energiek, betrokken – bij zowel de mensen op de foto’s als bij ons (de opdrachtgever)-, denkt ze proactief mee, streeft ze een hoog niveau van kwaliteit na en is ze uitermate flexibel. Heel fijn om mee samen te werken.

Eline | Marketing Manager

Voor Van Bruggen Adviesgroep was ik op zoek naar een professionele fotograaf om onze beeldbank uit te breiden. Sandra had al eerder een fotoreportage voor ons gedaan voor een testimonial. Dit was naar volle tevredenheid, dus de keuze was snel gemaakt om haar ook voor meer (branding) fotoreportages in te schakelen.

Het was prettig samenwerken met Sandra, ze werkt gestructureerd en hanteert een handige eigen omgeving waar alle documentatie op terug te vinden is. Het heeft uiteindelijk geleid tot een mooie aanvulling van onze beeldbank. De foto’s zijn echt, naturel, levendig en van hoge kwaliteit.

Sandra denkt ook met de klant mee; ze greep de mogelijkheid aan om een verhuizing vast te leggen, iets dat perfect paste bij de opdracht. Ik zou Sandra aanbevelen aan andere bedrijven, omdat ze geen standaard foto’s maakt, maar foto’s waar iets gebeurt en het echte leven laat zien. 

Marike | Merkstrateeg & Brandmanager

Wij waren op zoek naar een fotograaf die het hart van onze organisatie in de zorg op een realistische manier in beeld kon brengen. We vertellen veel verhalen en met sterke fotografie zetten we die verhalen nog meer kracht bij. We vinden het belangrijk dat onze foto’s de persoon achter de mens laten zien, je “pakken” en een verhaal vertellen. Sandra weet dit keer op keer te vangen en zo zorgt haar verhalende fotografie ervoor dat we als merk groeien. Ik krijg altijd veel complimenten over onze fotografie. Samenwerken met haar is fijn; ze is een professional, komt afspraken na, is flexibel, eerlijk en erg betrokken. Ik beveel Sandra zeker aan!

Sjoerd | Senior Communicatieadviseur

Sandra Stokmans is een zeer gedreven en professionele fotograaf met oog voor mens en veiligheid. Dat laatste is iets waar ik vooral naar op zoek was bij de woningcorporatie waar ik werk. Veel huurders en medewerkers vinden het spannend om op de foto te gaan. Maar Sandra weet iedereen als zichzelf te laten stralen voor de camera. Het resultaat? Schitterende foto’s die jaloersmakende blikken creëren bij collega’s van andere woningcorporaties!

De samenwerking met Sandra heeft ons een volle beeldbank met schitterende, échte foto’s van huurders, medewerkers en renovatieprojecten opgeleverd. Ze deinst nergens voor terug en gaat gewoon op de steiger staan om de beste foto te kunnen maken. Ze pakt dit voortvarend op. Aan een half woord heeft Sandra genoeg. Ze weet precies wat je wil en voert een fotoreportage geweldig uit. Ik heb haar daarom ook aanbevolen bij andere woningcorporaties!

Chris | Ondernemer & Coach

Sandra heeft mij fantastisch in beeld gebracht voor mijn website en socials. Ik kijk altijd met veel plezier naar die prachtige beelden. Ze is in staat om mij echt te laten ontspannen voor de camera. Waardoor de beelden er relaxed uitzien. Heel fijn!

Sandra heeft zowel buiten gefotografeerd (strand, bos, tuin) als binnen, ook in een studio setting. Alles even mooi en warm. Ik zou Sandra zo weer inhuren voor een shoot!

Pauline | Communicatie & Media Provincie Utrecht

Wat een verademing, werken met Sandra. Ze is niet alleen een fantastische fotograaf maar denkt ook mee, adviseert en is uitermate flexibel. Geweldig! Ze heeft voor ons personeelsmagazine de geïnterviewde collega’s prachtig in beeld gebracht en ook in de planning een sleutelrol gespeeld. Ik kan iedereen aanraden met Sandra te werken!

Marlies | Kinesioloog

In december heeft Sandra een fotosessie gemaakt van mij persoonlijk maar ook foto’s van mijn werkomgeving en een weergave van een behandeling vastgelegd met een klant van me. Dat zijn hele mooie foto’s geworden voor op mijn website. Reacties die ik krijg zijn: Oh Marlies dat is helemaal zoals jij bent! Ik vond het heel plezierig om met Sandra te werken, ze is lekker hands on, heeft oog voor detail en luistert goed naar wat mijn wensen waren. Ik kan Sandra zeker aanraden als je authentieke foto’s wilt!

Emily | Ondernemer

Voor onze website ‘Nijhuis en van Vliet.nl’ waren wij op zoek naar een fotograaf die nèt even anders was dan de doorsnee studio-fotograaf. Wij vonden Sandra Stokmans Fotografie en daar zijn we nog altijd heel blij mee! Lekker enthousiast, anders-dan-anders, oog voor het moment èn natuurlijk prachtige foto’s zijn redenen waarom wij Sandra van harte bij je kunnen aanbevelen! 

Susan | Eigenaar Kairos Consultancy

Sandra heeft supermooie foto’s van ons team gemaakt. Ze neemt echt even de tijd om verschillende settings te creeeren waardoor we nu een hele serie foto’s hebben waar we allemaal mooi opstaan! Het was een fijne sessie en ik vind haar stijl echt heel erg mooi! Aanrader dus!

Sanne | Accountmanager

Via mijn werk in contact gekomen met Sandra. Er werden foto’s gemaakt voor een cover. Ik was zo onder de indruk hoe Sandra mij op mijn gemak liet voelen en dat we al bij de eerste foto zoiets hadden: dit is em! Heel bijzonder en ik vond het zo fijn dat ik haar vervolgens ook voor andere zakelijke foto’s heb gevraagd. Ik vind Sandra een lieve, spontane vrouw waar je jezelf kunt zijn en waardoor dit ook terug te zien is op de foto!
Dank je wel! Liefs, Sanne

Ronald | Online marketeer @ Van Bruggen Adviesgroep

Prachtige portretten gemaakt voor twee klantinterviews [door het inzetten van reportage fotografie]! Prettige, heldere en laagdrempelige communicatie. Denkt pro actief mee hoe je het maximale uit de shoot kan halen. Weet de ‘modellen’ ook direct op zijn/haar gemak te stellen. Heel belangrijk! 100% voor herhaling vatbaar! Bedankt Sandra voor de shoots.

Voorbeelden: Testimonial Fjodor | Testimonial Euridice

Ronald | Senior Account Manager | Konica Minolta

Sandra is snel, zeer goed en weet alles zo mooi samen te vatten, vast te leggen en in een verrassende manier te presenteren. Ik was daarbij niet de eenvoudigste klant maar ze maakte er een perfecte leerzame positieve dag van! Complimenten; ook voor je team. Het deed me zeer goed!

Je bent tevens een heerlijk leuk mens.

Topdokter Prof. dr. Mark Hazekamp aan het werk in het LUMC te Leiden
Prof. dr. Mark Hazekamp | hoogleraar kinderhartchirurgie & kinderhartchirurg & cardiothoracaal chirurg | LUMC & Amsterdam UMC

Ik ben heel erg blij met je fantastische foto’s! Echt vakwerk!

Vind je het goed dat ik op basis van jouw foto’s een schilderij maak (met bronvermelding natuurlijk)? Ik verkoop met enige regelmaat, geef soms een werk weg als veilingobject voor het goede doel (Stichting Hartekind bijv).

Je hebt meerdere foto’s gemaakt die heel mooi het donker/licht en de spanning op de operatiekamer weergeven (lijkt Rembrandt wel …). Echt heel bijzonder omdat zo in zekere zin de bijzondere sfeer rond een hartoperatie door jou naar voren wordt gebracht.

De waarde van de foto’s zijn voor mij heel artistiek, niet zozeer technisch maar echt kunstzinnig.

Het Hartekind boek is geweldig en de foto’s van Sandra zijn superb! Uiteindelijk is het doel (om meer aandacht, geld en daarmee nog betere zorg te krijgen voor een ieder met een aangeboren hartafwijking ) hiermee dichterbij gebracht.

Informeel portret voor social media of branding
Mieke | Manager en projectleider

Ik heb er altijd een hekel aan om op de foto te moeten, maar ik had ook een goede Linkedin foto nodig. De site stond mij aan dus heb ik contact met Sandra gezocht. Sandra werkt op locatie en op zo’n manier dat ik het zelfs leuk heb gevonden om de fotoshoot te doen! En de resultaten zijn er dan ook naar: een prachtige portretreeks van de verschillende kanten van mij als persoon, niet enkel een Linkedin-foto.

Wouter | Urban Innovators

Urban-Innovators, een initiatief vanuit Yacht, is het online platform voor kennis delen en vraagstukken oplossen binnen bouwend en civiel Nederland. De kracht is verbinden.  Wij waren opzoek naar een fotograaf die onze dienstverlening op een frivole en deskundige manier kon weergeven. Sandra is met haar enthousiasme en gedrevenheid hier meer dan in geslaagd. Met als resultaat toffe foto’s. Dank namens Urban-Innovators.nl!

Zakelijke fotografie, portretten, groepsfoto DOOR Training & Coaching, door Sandra Stokmans fotografie
Robin | DOOR Training & Coaching

Fijne samenwerking met snel en persoonlijk contact. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een professionele fotograaf!

Tijdens een ziekenhuisreportage in het WKZ, Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht, een medisch pedagogisch zorgverlener aan het werk tijdens een Day in the Hospital door Sandra Stokmans Fotografie
Corine | Medisch pedagogisch zorgverlener

Wauw, wat zijn de foto’s weer fantastisch!! 

Sandra weet exact de emotie van het moment vast te leggen op beeld. Zonder dat je door hebt dat ze erbij is. Elke keer weer weet ze kind en ouders prachtig weer te geven op de meest kwetsbare en mooie momenten. 

Voor mij als medisch pedagogisch medewerkster ontzettend waardevol om beeldmateriaal te hebben wat laat zien hoe belangrijk het is om aandacht en een luisterend oor te hebben voor het kind, waardoor het kind zich gehoord voelt en zich sterker voelt om aan te gaan wat er in het ziekenhuis op hen af komt.

De verschillende disciplines in het ziekenhuis weet ze op zijn best te schieten. Ontzettend fijn om met Sandra samen te werken en op deze manier beeldmateriaal te hebben van het vak wat je zo graag uitoefent. Ik voelde mij zo trots toen ik de beelden zag! Zo zie je jezelf nooit!!

Zorgfotografie, voorbereiding operatie Academisch Ziekenhuis Rotterdam, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Drs. Wouter van Leeuwen | kinderhartchirurg & cardiothoracaal chirurg | Erasmus MC

Dank voor de mooie foto’s, ik heb ze goed ontvangen, top! 

Ik vond het leuk dat je er was, als arts heb je geen “last” van jou als fotograaf, je merkt eigenlijk niet dat je bezig bent en dat is ook terug te zien in de foto’s, ze zijn in het moment genomen.

Ik denk dat het heel waardevol is voor een patiënt en voor een dokter om dergelijke foto’s te hebben om een goed beeld te hebben van de werkelijkheid. Dergelijke foto’s kunnen heel illustratief zijn voor studenten en leerlingen in de zorg maar ook voor patiënten en hun naasten. 

Ik kijk terug op een leuke dag/ochtend met je en als je wil ben je altijd opnieuw van harte welkom.

Amy | Medisch pedagogisch zorgverlener

Als hulpverlener mag je naast kinderen en gezinnen staan op de meest kwetsbare momenten in hun leven. Op deze momenten is er geen ruimte voor zaken die onbelangrijk zijn. En dus blijft alleen over wat echt belangrijk is. 

De lach van een kind, of tranen, de veerkracht van kinderen en ouders, de warmte en liefde binnen een gezin. Je bent getuige van iets heel wezenlijks. Dat is soms heel intensief, én het is heel bijzonder en dankbaar. Soms verlang ik ernaar om mijn ervaringen te delen, maar dat is niet altijd mogelijk. Het is iets dat je gewoon moet ervaren. De foto’s van Sandra maken het mogelijk om dit stukje van mijn werk te delen, natuurlijk met toestemming van ouders.

Dat geldt soms ook voor kinderen en ouders. Zij kunnen lang niet altijd aan hun vrienden en familie uitleggen waar ze doorheen gaan. De foto’s van Sandra kunnen daarbij helpen, omdat het iets laat zien van die ervaring. Dat kan heel waardevol zijn. 

Daarnaast worden gezinnen soms zo geleefd door de gevolgen van de behandeling of ziekte van het kind, dat ze vergeten om herinneringen vast te leggen. Dan komt iemand als Sandra als geroepen. De foto’s kunnen heel belangrijk worden voor de verwerking van kinderen en gezinnen. 

Sandra weet de magie van het moment vast te leggen, zonder het te verstoren. Daarnaast neemt ze tijd om een gezin te leren kennen, waardoor het contact heel persoonlijk en afgestemd aanvoelt. Het resultaat is prachtig. De foto’s geven je het gevoel alsof je er bij bent.

Ziekenhuisreportage - openhartoperatie van een Hartekind in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht. Foto door Sandra Stokmans Fotografie
Dr. Bram van Wijk | kinderhartchirurg & cardiothoracaal chirurg | Wilhelmina Kinderziekenhuis | UMC Utrecht

Hartelijk dank voor het doorsturen van de foto’s. Het is echt prachtig geworden!

Je geeft echt een goed beeld wat de kinderen en hun ouders ondergaan. Je aanwezigheid op de OK was erg goed; waarmee ik bedoel dat je ons tijdens het werk totaal niet hebt afgeleid en dat je toch mogelijkheid hebt gezien alles goed in beeld te brengen. Daarmee hebben de foto’s voor mij als professional ook een grote waarde het is bijzonder om tijdens je werk gefotografeerd te worden. Het geeft een goed beeld wat het werk op de OK inhoudt.

Drs. Maaike Bolland-Sprong | Medisch kinderfysiotherapeut

Van de moeder van Joas kreeg ik het verzoek of ik er bezwaar tegen had dat er “een fotograaf” mee zou lopen tijdens de controle op de hart op weg poli. Op dat moment had ik er nog geen idee van waar het voor was en hoe fantastisch dit zou uitpakken. Ik deed gewoon mijn werk, Joas deed enorm zijn best en Sandra was daar en legde ieder moment vast, soms zichtbaar en soms onzichtbaar. Ze was onderdeel van het gezin. Het zijn foto’s geworden waar ik enorm trots op ben, omdat ze laten zien wat ik doe en hoe ik mijn patiënten probeer een goed gevoel en zelfvertrouwen mee te geven tijdens een ziekenhuisbezoek, door ze te coachen, aan te moedigen en op hun gemak te stellen als het nodig is. Al deze gevoelens, emoties, instructies en aanmoedigingen zijn door Sandra prachtig in beeld gebracht en zeggen meer dan 1000 woorden. Ik krijg zulke leuke enthousiaste reacties op de foto tegen de muur die momenteel overal lijkt te verschijnen. Ik wacht op de dag dat ik samen met Joas in een bushokje hang!

Een ziekenhuisbezoek hoeft niet altijd alleen maar vervelend en spannend te zijn; maar dat is moeilijk te begrijpen als je niet weet wat je te wachten staat. Door de gedetailleerde weergave en de prettige sfeer op de foto’s zijn deze dan ook heel erg bruikbaar om nieuwe toekomstige patiënten via een website of foldermateriaal een beeld te geven van wat ze kunnen verwachten tijdens een onderzoek bij de kinderfysiotherapeut of inspanningsfysioloog. Ik kan Sandra dan ook zeker aanraden voor zowel gezinsreportages als bedrijfsreportages.

Stefan | Directeur IM Duurzaam BV en IM Retail GmbH

Wij waren recent op zoek naar een ambitieuze fotograaf voor onze nieuwe website. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij Sandra Stokmans. Sandra Stokmans, van Sandra Stokmans Fotografie heeft op ongedwongen wijze prachtige foto’s gemaakt voor onze nieuwe website. Sandra was subtiel aanwezig bij deze sessie, heeft passie voor haar werk en heeft inlevingsvermogen voor het vak van haar opdrachtgever.

Daarbuiten is Sandra een prettig gezelschap. Dank je wel, Sandra!

Ing. Stefan Pitlo, directeur IM Duurzaam BV en IM Retail GmbH

LinkedIn portretfoto, social media profielfoto, zakelijk portret, image by Sandra Stokmans Fotografie
Karin

Ik was bij Sandra voor een update van mijn LinkedIn foto. Het werd een gezellige ochtend. Sandra wist mij snel op mijn gemak te stellen, ik ben tenslotte geen prof fotomodel, en in een rap tempo heeft zij een aantal goede shots van mij kunnen maken. Ik had ze de dag erna al in mijn mailbox ! En last but not least: tevreden met het resultaat ! Ook vertelde Sandra mij over haar werk voor Stichting Hartekind en over het maken van documentaire familiefotografie. Ik kan Sandra van harte aanbevelen als een betrokken en professionele fotograaf !

Conny | Founding Partner at BankiFi

Aanbeveling voor documentair evenement fotograaf Sandra Stokmans

Day in the Life Ondernemer, Elles Linssen regiocoördinator Stichting Vier het Leven, fotografie voor Stichting Vier het Leven, foto Sandra Stokmans Fotografie
Elles | Regiocoördinator Stichting Vier het Leven

Wat is het toch altijd weer bijzonder om voor onze gasten een speciaal Vier het Leven evenement te organiseren. 1 á 2x per jaar halen we hiervoor alles uit de kast. Alle vooraf bedachte ideeën, gemaakte afspraken en ingeplande mensen moeten op deze dag bij elkaar komen en dan moet het resulteren in een heerlijk feestje waar onze gasten weer lang met veel plezier op terug kunnen kijken. En was wat het een feestje in Gouda!

 

Sandra heeft deze dag op zo’n mooie en warme manier vast kunnen leggen, dat de beleving duidelijk voelbaar is. Van de briefing vooraf van de vrijwilligers, de binnenkomst van de gasten, de liefdevolle begeleiding door de vrijwilligers, de koffie met lekkers, de geweldige voorstelling, de borrel mèt bitterballen (traditie van de Goudse Schouwburg), tot weer het vertrek naar huis. Al deze momenten heeft Sandra kunnen vangen, puur zoals het was. Deze foto’s vertellen het hele verhaal zonder dat ook maar 1 woord nodig is. Dank Sandra, voor je inzet voor Vier het Leven.

EWPN Conference opening Martha Mghendi-Fisher, Event photography, evenement fotografie Amsterdam, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Martha | Founder @EWPN, @AWFP, @BIF

Sandra has recorded our annual event for EWPN (European Woman Payments Network). Sandra captures the atmosphere, the environment and the moment. It’s almost like you can get in the photo and feel what is going on in there. You can really feel the vibe in the photo. All these women smiling, it’s very warm, and you connect directly, it’s almost like you attended the event, like you were there. The way she captures everything in one picture is beautiful. Just perfect. You did, you should be proud of yourself!

The added value is that Sandra has managed to record moments at our event, our ‘tribe’, of our network in a professional way! Images that we are proud of. The authentic person. Applicable not only just for the present but also for the future. And being able to use it for various marketing purposes, you get a return on investment for a longer period than just that moment.

I am happy when the final product, in this case the photos, makes me happy. If it something we can proudly show on Social Media or on our website. That is the best thing. Photos that perfectly represent our brand. Professional. Good quality. Capturing the moments and the atmosphere that we are really trying to build, comfortable and inclusive. I am happy when I can build a long-term relationship with a person, who is involved, who could be part of my ‘tribe’. And that’s what we found in Sandra!

Hans | Commercieel Manager

Onlangs heeft Sandra voor ons nieuwe bedrijfsfoto’s gemaakt die een frisse blik werpen op de mooie diensten die wij leveren. Omdat er zoveel aanbod is van fotografen hebben wij wel even gezocht naar de fotograaf die bij ons paste.

Via Ellen Keijner kwamen we uiteindelijk terecht bij Sandra. Wij zijn heel blij met het resultaat en de creatieve ideeën die ze ons aanreikte. Belangrijk is te vermelden het geduld dat ze heeft en de passie voor het vak. Goed is niet goed genoeg, dat wil zeggen, ze gaat door totdat ze het beeld heeft dat wij voor ogen hadden, en zo heerlijk in de communicatie. Dank je wel, Sandra!

Micky | werkzoekend

Ik was op zoek naar zakelijke foto’s die ook mijn persoonlijkheid goed weergeven. Dat vond ik terug in de foto’s van Sandra. Net de foto’s bekeken. Heel erg blij met het resultaat, ze zijn echt heel mooi geworden!

Professionele portretfoto LinkedIn, profielfoto social media, Sandra Stokmans Fotografie
Romy | Communicatieadviseur
Heel erg bedankt voor de mooie foto’s! Ze zijn prachtig geworden en we zijn er erg blij mee.

 

We hebben Sandra ingehuurd voor het maken van zakelijke profielfoto’s op een hypotheekbeurs. Het is prettig met haar samenwerken. Ze is vriendelijk, maakt met iedereen een kort praatje en straalt rust uit. Haar foto’s zijn een mooie toevoeging aan onze deelname aan de beurs. Het is wel jammer dat ze geen documentairefoto’s meer kon maken van onze stand, vanwege het feit dat er zo veel mensen op de zakelijke fotografie afkwamen, wat natuurlijk een goed teken is! Ook Sandra was erg enthousiast, zelfs na heel wat uren fotograferen. Naderhand kregen we de foto’s snel toegestuurd en ze zijn erg mooi geworden. Het is te zien dat Sandra de foto’s met aandacht voor de persoon op de foto heeft gemaakt.
Christine | nieuwe ondernemer

Als nieuwe ondernemer was het tijd om representatieve foto’s te hebben, die aansluiten bij mijn werkzaamheden. De portfolio van Sandra sprak mij zeer aan en ze heeft mijn verwachtingen zeker waar gemaakt. Ik kan mezelf omschrijven als camera-schuw, maar Sandra gaf me goede aanwijzingen en een relaxt gevoel voor de camera. Ik heb nu voldoende foto’s, in verschillende sferen, die mij als persoon goed weergeven.

Radboud | Programmamanager HvA

Ik heb Sandra gevraagd voor een professioneel portret voor LinkedIn. Ik ben heel blij met het resultaat en met de samenwerking. Ik voelde direct een klik en op mijn gemak voor haar lens. Ik weet haar zeker weer te vinden voor een vervolgklus.

Professioneel portret voor website, zakelijke portretfoto, social media profielfoto, zakelijke fotografie door Sandra Stokmans Fotografie
Annelies | Coach en procesbegeleider
Openheid, puurheid… dat is wie ik ben en hoe ik mensen en teams begeleid als coach en procesbegeleider! En dat wou ik terugzien in mijn profielfoto voor op mijn website van mijn bedrijf en LinkedIn! Een vriendin van mij gaf mij de tip om op Sandra haar site te kijken. “Dat is precies wat jij wilt uitstralen,” zei ze! En dat klopte. Sandra is betrokken, flexibel en tijdens het fotograferen moedigt ze aan en geeft tips voor de juiste blik! Ze volgt jou… waardoor jij Puur op de foto staat! Ik ben blij met het resultaat!
fotos voor website, Functioneel beeldmateriaal, editorial fotografie door Sandra Stokmans Fotografie
Marga | Kindercoach
Ik was op zoek naar mooie foto’s van kinderen voor mijn website. Ik ben op de pagina van Sandra terecht gekomen en ik was meteen onder de indruk van de mooie foto’s die ik zag. De emoties, helderheid, mooie kleuren enz. dat sprak mij meteen aan. De samenwerking was fijn. Sandra denkt met je mee, geeft tips en helpt je. Ik ben blij met het resultaat en de snelle manier van samenwerken. Ik kan Sandra Stokmans fotografie echt aanbevelen.
Spreker in beeld tijdens evenement fotografie, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Manon | Kindercoach (bedenker Complimentenspel)
Sandra Stokmans heeft de fotografie verzorgd op het lanceerfeest van het Complimentenspel. Erg leuk om de foto’s terug te zien en de sfeer van het evenement nogmaals te proeven en te kunnen laten zien aan anderen. Sandra is heel sterk in het fotograferen van bijzondere momenten. Deze kleine momenten worden groots in de foto’s van Sandra. Juist hier ligt haar kracht.


Sandra heeft tevens de product fotografie van het Complimentenspel verzorgt. Mooie duidelijke foto’s met een witte achtergrond. Het product komt goed naar voren en is aantrekkelijk gepresenteerd en gefotografeerd. Foto’s van kwaliteit, die te gebruiken zijn voor meerdere doeleinden. (Winkelmand, externe verkopers, folder etc) Echt foto’s waarin het product goed tot zijn recht komt, foto’s om trots op te zijn.
Bedrijfsfotograaf, Workshop in beeld van SIR Communicatiemanagement, foto door Sandra Stokmans Fotografie
SIR Communicatiemanagement
Een tijdje geleden hebben wij Sandra gevraagd om foto’s en video’s te maken bij een van onze inspiratietrainingen. Aangezien we in een kleine ruimte zaten, leek het ons een uitdaging om goede foto’s te maken. Maar Sandra heeft met het beeldmateriaal de sfeer van de training goed weten vast te leggen. We zijn dan ook erg blij met het resultaat. Bedankt, Sandra!
LinkedIn profielfoto, zakelijk portret, zakelijke fotografie-, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Danielle | Bedrijfsjurist

In mijn zoektocht naar een fotograaf voor een profielfoto op LinkedIn en mijn website kwam ik terecht bij de website van Sandra. Dat zij als uitgangspunt heeft het maken van foto’s in de natuur vond ik bijzonder en onderscheidend. Niet in een studio voor een doek, maar gewoon in de buitenlucht. Dat wilde ik wel eens proberen.

En ik moet zeggen het resultaat is prachtig. De foto’s in de natuur leverde een verrassende combinatie op: informeel maar toch ook zakelijk. Hetzelfde geldt voor de foto’s binnenshuis genomen in mijn eigen vertrouwde omgeving.

Sandra heeft een open en informele werkwijze, met de nodige humor. En niet onbelangrijk een heel scherp en deskundig oog voor de achtergrond die zij wil gebruiken. Daar was ik echt van onder de indruk.

Zakelijke profielfoto, portretfoto, portretfotografie, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Daphne | Ondernemer (Bedenker Complimentenspel) Stoere Start

“Wij zijn zo mega blij met jou en de fantastische foto’s die je maakt!”

Ik maak al een tijdje als ondernemer gebruik van Sandra als fotograaf omdat ik echt onder de indruk ben van haar kwaliteiten en fotografie. Ik had op hele korte termijn een fotograaf nodig voor een spel dat ik samen met een collega ontwikkeld heb. Ze heeft het product volledig in beeld gebracht. Speels, professioneel, helder en duidelijk én voor elk doeleinde in te zetten. Zo fijn dat ik nu een set foto’s heb die ik op elk moment voor mijn marketing en berichtgeving kan gebruiken, zoals o.a. voor pers, website, facebook. Een echte aanrader omdat ze zelfstandig met hele summiere informatie precies begrijpt wat een product foto nodig heeft om het product tot zijn recht te laten komen.

Zakelijk portret, bedrijfsfotografie, portretfotografie, zakelijke fotografie Sandra Stokmans Fotografie
Tijs | Ondernemer
Sandra heb ik zijdelings leren kennen omdat ze eerder een paar prachtige fotos van mijn vrouw heeft gemaakt. 
 
Toen wij voor onze website snel fotos nodig hadden heb ik contact met haar gezocht. Vooraf had ik eigenlijk geen idee wat ik moest verwachten, niet qua samenwerking, niet qua persoon en ook niet qua resultaat. We zijn dus maar gewoon het diepe ingesprongen en aan de slag gegaan.
 
Dat is ons ontzettend goed bevallen, mijn compagnon en ik hadden gelijk een enorme klik met haar. Sandra is creatief, perfectionistisch, een harde werker en is in staat de wens van de klant te vertalen naar een pakkend beeld. Daarnaast is het gewoon een hartstikke leuk mens.
 
Als je op zoek bent naar een standaard fotograaf dan hoop ik niet dat je contact met Sandra opneemt (dat wil ik haar niet aan doen 😉 ).
 
Ben je net zoals ik naar iemand op zoek waar je prettig mee kunt samenwerken, die ontzorgt en die je aan de hand meeneemt naar een fantastisch resultaat dan moet je haar zeker bellen.
Social Media Profielfoto, zakelijk portret man, portretfotografie, bedrijfsfotografie door Sandra Stokmans Fotografie
Ted | Advisor I Love Beeing

Ik ben bij Sandra Stokmans terechtgekomen omdat zij via social media een verjaardag cadeau verlote. Toen zij mij liet weten dat ik uiteindelijk als winnaar uit de hoge hoed was gekomen, heb ik wel lopen denken aan wie kan ik deze eer kon doorgeven.

 

Dat ik dat niet heb gedaan heeft vooral te maken met het feit dat ik best een goede foto kon gebruiken voor op mijn Socilal Media pagina´s en cv.

 

En dan komt de dag dat Sandra voor je deur staat en merk je meteen dat je te maken hebt met een professionele fotograaf. Ze informeert waar je de foto´s voor gaat gebruiken, zijn ze voor zakelijk of voor informeel gebruik en kijkt meteen in het pand naar de meest geschikte achtergrond. Ze stelt je op je gemak en zoekt tegelijkertijd naar de beste pose waarin ze je kan en moet fotograferen.

 

Ik vond het achteraf erg leuke ervaring om met haar te mogen werken en ben uitermate tevreden over het resultaat. Als je “goede” foto´s nodig hebt, dan zou ik je meteen adviseren om Sandra te bellen.

Portretfoto Kirsten, eigenaar van Mind of Your Own, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Kirsten | eigenaar Mind of Your Own

Sandra heeft voor mij foto’s gemaakt van het coachkaartspel dat ik heb gemaakt. Wat mij meteen opviel is dat Sandra heel mooi gebruik maakte van wat er al was in mijn huis en tuin. Ze wist mij en de kaarten zo te positioneren dat we meteen heel mooie plaatjes hadden. Prachtige kleuren en composities. Ik voelde me ook echt op mijn gemak. Het is heel mooi geworden! Wat ik fijn vind aan Sandra is dat ze heel goed weet wat ze wil zonder dit op te leggen. Ik had houvast aan haar expertise en dat was fijn omdat op deze manier foto’s laten maken voor mij nieuw was.

Mireille | www.MireillePoeisz.com

Al een tijd liep ik ontevreden rond over de inhoud en opzet van mijn website. Ik had de site zelf met bloed zweet en tranen gebouwd. Wekenlange frustratie om het af te krijgen. Uren werk eraan besteed in de vrije tijd die ik had. (’s nachts voornamelijk). In eerste instantie trots toe de website af was. Na enkele maanden vond ik dat de site een professionele uitstraling mist, enkele belangrijke functionaliteiten niet heeft en dus werd ik onrustig.

 

Ik ontmoette Sandra en zij vertelde mij over haar werk als webdesigner. Ik heb haar gevraagd voor mij een geheel nieuwe website te bouwen en erna te beheren. Vooral omdat Sandra aangaf heel goed nadruk te leggen op SEO. Het is belangrijk dat je website er goed uit ziet maar als deze vervolgens niet gevonden wordt dan is het alsnog zonde van je investering. Sandra heeft mij daarin goed geadviseerd en heeft consequent zaken doorgevoerd in de site zodat deze SEO-proof is.

 

De samenwerking met Sandra was heel goed, Sandra is erg gedreven en schuwt niet om zich ten volle in te zetten, net zo lang tot het resultaat daar is dat we voor ogen hadden. Ik raad haar daarom altijd aan als iemand op zoek is naar een gedegen professioneel ogende website die de sfeer van jouw bedrijf uitademt!

Testimonial Geeske Buurema voor Sandra Stokmans Fotografie, website fotografie
Geeske | mede-eigenaar KijkMijne

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker ook voor het werken met Sandra. Ze is heel secuur en heeft zich goed verdiept in de wereld van websites, welk beeld werkt wel, wat niet. Juist door van tevoren de te fotograferen settings goed met elkaar door te nemen, verloopt het fotograferen op de dag zelf prettig en weet iedereen wat hij/zij moet doen met mooi beeldmateriaal als eindresultaat.

Ze is een perfectionist en wil alleen het beste. Ze bewerkt iedere foto als ware het haar visitekaartje en dat zijn ze dan ook. Als een uitsnede net niet goed genoeg is kan je bij haar meteen een nieuwe opvragen, dat is gewoon haar service. Ze werkt hierbij met een handige tool waar je foto’s zo van kan downloaden.

Wij zijn erg blij met de nieuwe foto’s voor onze website en zouden haar zeker aanbevelen. Sandra kan zakelijk overkomen, dat doet ze puur vanuit haar professionalisme, ze heeft het beste met jou of je bedrijf voor.

Zakelijke portretfoto Margriet Boeve, Testimonial Sandra Stokmans Fotografie
Margriet | Adjunct Directeur at Tekst 2000

Bij een geslaagde professionele foto maken, komt toch meer kijken dan een keer klikken met de camera op je telefoon. Begin september heb ik daarom contact gezocht met Sandra voor het maken van een zakelijke profielfoto. Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen. Ik ben erg blij met de foto’s. Door niet te kiezen voor een steriele witte achtergrond maar gebruik te maken van mooie natuurlijke belichting, blijft het zakelijk maar zijn de kleuren echt prachtig. Zeker een aanrader!

Groepsfoto uit de foto reportage van Unit4 Cares Kids Sports Day in Rotterdam, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Marije | Communications Manager Unit4

Vanuit Unit4 hebben we Sandra benaderd om onze mvo-dag vast te leggen: een sportdag met basisschoolkinderen uit de buurt van onze kantoren in Utrecht en Sliedrecht. Het fotograferen van sporters en kinderen is waarschijnlijk een van de lastigste opdrachten die je als fotograaf kunt krijgen en wij vroegen haar dus deze twee nog te combineren ook – en met een prachtig resultaat tot gevolg. Sandra heeft op unieke wijze het enthousiasme, de energie en de lol van de dag weten te vangen in beeld. Je kunt niet anders dan breeduit lachen als je de foto’s bekijkt, en nog eens, en nog eens…

Esther

We hebben voor Sandra gekozen omdat haar manier van fotograferen ons aanspreekt: mooie natuurlijke foto’s zonder opsmuk en poespas. Gewoon, zoals we zijn. En het resultaat mag er wezen. We zijn erg blij met hoe Sandra ons in beeld heeft gebracht.

Zakelijke profielfoto, portretfoto, portretfotografie, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Cornelie

Fantastische beelden vastgelegd! Een vakvrouw!

Zakelijke profielfoto, Portretfoto Ingrid Landmeter, kindercoach en eigenaar van Ruimte voor IK, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Ingrid | Kindercoach en eigenaar Ruimte voor IK

Ik had goede professionele foto’s nodig voor mijn website, ik wist dat Sandra zich goed inleeft in tekst en beeld en uitstraling en dat ze prachtige foto’s maakt. Ik was nog wat zoekend en na ons gesprek had ik gelijk het gevoel dat het goed ging komen!

Mijn ervaring met Sandra was: Heel goed! Ik heb twee hele leuke fotoshoot-momenten gehad en al heel snel kreeg ik alles voorgeselecteerd doorgestuurd. Ook heeft Sandra heel goed meegedacht over welke foto’s voor welke doeleinden geschikt waren. En ze heeft vooral ook perfect doorgevraagd over wat ik wilde uitstralen en op welke manier…

Ik heb hele enthousiaste reacties gekregen op mijn website en over de fotos!

Mocht iemand foto’s nodig hebben voor web/print, waarbij er foto’s van mensen gemaakt moeten worden, dan beveel ik Sandra van harte aan. Sandra is erg goed in iemand mooi naar buiten brengen. Dus je op je mooist -maar wel echt- te laten zien!

Portret Belia de Jong, Fysio Statenkwartier, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Belia | Eigenaar Fysio Statenkwartier

Mijn website was erg verouderd en paste helemaal niet meer bij mij en mijn manier van werken. Ik heb voor Sandra gekozen omdat zij een professionele blik heeft en zich goed kan inleven in de patiënten/klanten die mijn website gaan bezoeken. Dit straalt af van haar foto’s en zij denkt daarbij aan de kleinste details aangaande foto’s en de website.

Twijfels had ik of ik überhaupt tijd zou kunnen vrijmaken om het allemaal aan te passen. Door het aan Sandra toe te vertrouwen kon ik dat loslaten. Zij heeft mij geadviseerd hoe de WordPress website op te bouwen, teksten aan de passen & en aan te scherpen, en om foto’s te gaan gebruiken die relevant zijn. Deze foto’s hebben wij op een namiddag in alle rust gemaakt. En omdat zij zowel de WordPress website bouwt en fotografeert, sluiten beiden zowel inhoudelijk als technisch goed op elkaar aan. Ik ben heel blij met het resultaat! Het is helemaal geworden zoals ik het bedoelde. En ik heb de eerste patiënten al binnen via de nieuwe website :)!

Haar manier van werken heb ik als heel fijn ervaren. Heerlijk. Ze stelt je op je gemak voor de foto’s, en dit konden mijn collega’s ook erg waarderen! En ze stelt ook kritische vragen over wat je eigenlijk precies wilt overbrengen, wat je eigenlijk precies wilt.

Mocht je denken om zelf een nieuwe website te gaan bouwen dan wil ik je graag Sandra aanbevelen! Sandra heeft de gave om zich overal voor de volle 100% (soms zelfs meer) in te zetten en zich helemaal verplaatsen in jouw business. Super bedankt!

Marjolijn | Eigenaar Fotografie Marjolijn de Graaf

Ik ben een tijdje zoekende geweest voor het verbouwen van mijn website. Ik wilde graag kunnen bloggen en meer foto’s kwijt zonder dat de site er langzaam van werd. Doordat ik Sandra kende van de school van onze kinderen zijn we hierover met elkaar in gesprek gekomen. Sandra vertelde dat ze mij hiermee kon helpen.

We hebben een aantal keer samen gezetten, om het uiterlijk van de pagina’s te bespreken, en mijn wensen duidelijk te krijgen. Daarna is Sandra daarmee aan het werk gegaan, op zoek naar een goed thema voor de opmaak. Uiteindelijk hebben we een website kunnen samenstellen, waar ik heel blij van word.

Ik merkte het ook aan de boekingen, dat de SEO ook goed in elkaar zit, en dat is natuurlijk net zo belangrijk als het uiterlijk van de pagina. Sandra, bedankt voor je hulp!

Zakelijke fotografie, Portretfotografie, profielfoto, portretfoto, Sandra Stokmans Fotografie
Sharon | Recruiter

Als recruiter weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede foto op je zakelijk LinkedIn profiel is. Een goede foto heeft een grote aantrekkingskracht en een slechte foto het tegenovergestelde. Om een goede foto op mijn profiel te kunnen zetten heb ik Sandra Stokmans benaderd om voor mij een foto te maken, die voldoet aan de algemene eisen en mijn eigen wensen voor mijn Linkedin profiel.
Zo hebben we samen de kleding uitgekozen die voor een dergelijke foto geschikt zou zijn en ook een lokatie gezocht die past bij mijn functie. Dus niet thuis of achter een wit scherm, maar echt in de buitenlucht bij een kantorengebied.

Sandra heeft me goed geholpen bij de verschillende poses en uiteindelijk heb ik haar gevraagd de foto voor Linkedin uit te kiezen. Soms ben je niet altijd zelf je beste raadgever 🙂 .

Dankzij de foto hebben mensen, die mij nog niet kennen, alvast een goede eerste indruk. Daarnaast was het ook bijzonder dat Sandra op haar eigen website een blog heeft gepubliceerd over onze fotoreportage, waardoor het bereik van mij en ook die van haar zeer groot bleek te zijn. Ik stond binnen no time in de top 5% van mijn LinkedIn contacten (1500+). Ik kreeg een link met nog meer foto’s om uit te kiezen en heb een meer informele foto op mijn Facebook geplaatst. Binnen een dag had ik al 150 likes.

Waarom ik voor Sandra heb gekozen? Ik vind het heel prettig, dat zij mij kan fotograferen zoals ik ben. En dat het echt een samenwerking was. Daarnaast kan zij als geen ander de foto zodanig bewerken, dat het een prachtig en een natuurlijk resultaat oplevert. En of ik Sandra aan mijn netwerk wil introduceren? Volmondig ja, sterker nog, dat heb ik al gedaan.

Lees hier mijn blog over mijn ochtend met Sharon.

Sandra Stokmans-Panasj-Bedrijfsfotografie
Tim | Eigenaar Panasj en Voetjebal

“Sandra heeft voor ons de Slotdag van Panasj en Voetjebal gefotografeerd. Buiten het feit dat ze prachtige foto’s maakt, weet ze het ook in een verhaal te vatten. Je voelt de muziek en sfeer bij het beeld.  Supermooie foto’s van ‘echte’ mensen, niets gemaakts aan! Wij zijn er heel blij mee! Dank je wel.”

Lees en ervaar (foto’s en foto-film) meer over Panasj en Voetjebal in mijn blog.

Sandra Stokmans-Inspirituals-Bedrijfsfotografie-Portretfotografie
Janneke | Mede-eigenaar Inspirituals

“Sandra luistert, kijkt en vertaalt wensen naar beeld. Wat wij als heel prettig hebben ervaren is dat Sandra ons steeds betrok bij de gemaakte beelden. In het werk werden direct aanpassingen gemaakt waardoor het resultaat helemaal past bij wat wij voor ogen hadden. Ze is betrokken en gedreven met gevoel voor emotie. Het was een heel leuk proces.”

Na het zien van de foto’s van het henna feest, vroeg Janneke of ik het beeldmateriaal wilde verzorgen voor hun nieuwe website. Uiteraard wilde ik dit doen, en het werd een hele bijzondere gezellig ervaring met de dames!

concert in Tienhoven, kaarslicht, Fotomagico, lifestyle fotografie
Christine | Bestuurslid Concert in Tienhoven

Concert in Tienhoven

“Dat techniek en creativiteit goed samengaan, heeft Sandra bewezen door op haar enthousiaste wijze de oubollige website van “ons” concert in Tienhoven onder handen te nemen en om te toveren tot een eigentijdse en zeer aansprekende informatiesite. Van nabij was ik getuige van deze metamorfose en aanschouwde de gestage opbouw naar een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site, waar onze concertgasten eenvoudig hun informatie kunnen vinden. Wat eigenlijk als vriendendienst startte, pakte Sandra heel professioneel op. Het was een feestje om met haar samen te werken en ik hoop veel vaker van haar frisse inzichten gebruik te mogen maken :)!”

Door Christine Pesman van het bestuur van de Stichting Concert in Tienhoven werd ik gevraagd foto’s te maken voor de website die gerestyled zou worden. Ik ga al jaren naar deze concerten en ben altijd betoverd door de sfeer van het prachtige oude kerkje met kaarsen in kroonluchters die speciaal tijdens deze concerten ook echt worden aangestoken. Dus natuurlijk wilde ik foto’s maken van het prachtig verlichte kerkje – buiten en binnen! Daarnaast heb ik ook gewerkt aan het verdere opbouwen van de nieuwe site. Tevens beheer ik met veel plezier deze site en de Facebookpagina (met andere vrijwilliger) voor de Stichting Concert in Tienhoven.

Sandra Stokmans testimonial, Bedrijfsfotografie, Zakelijke fotografie, website fotografie, editorial fotografie
Just | Eigenaar Vesting Support

“Wat een super mooie foto’s!! Het is nu een hele mooie site! Sandra portretteert je zoals je bent. Ook verdiept ze zich in je bedrijf en denkt met je mee zodat tekst en beeld heel goed bij elkaar past.”

Samen met Just Deinum van Vesting Support zijn wij op alle mooie plekjes geweest, van het prachtige plaatsje Loenen a/d Vecht, om foto’s te maken. Het hoogtepunt voor mij was de Molen vol in operatie met zijn draaiende wieken.

Muzikant op foto met skyline van Qatar
Leandro Saint-Hill Montejo | Muzikant

Mil gracias por las fotos. Es muy posible que yo aproveche alguna de ellas para mi pagina. … con muy buena calidad y swing natural…


Onwijs bedankt voor de foto’s. Het is heel goed mogelijk dat ik een aantal zal gebruiken voor mijn pagina. … zeer goede kwaliteit en natuurlijke swing …

Bedrijfsfotografie, website fotografie, reportage fotografie, portretfotografie, profiel foto, profielfoto, Lifestyle fotografie, documentaire fotografie, Project, Reisfoto, Omar Sosa, Inspiratie halen, Zee, Zakelijk fotografie,
Omar Sosa | Muzikant

Chevere las fotos !!!:-) me gusta mucho la ultima donde camino hacia el mar en el puente. Un abrazo y Ache

Fantastische foto’s!!!:-) Mijn favoriet is de laatste waarop ik naar de zee en brug loop.

Udo | Eigenaar Notariskantoor Louwerens & Jaquet

“Prachtige mooie foto’s!!! Chapeau.”

Notaris mr U. Louwerens van het Notariskantoor Louwerens & Jaquet vroeg mij om voor zijn website wat aanvullende foto’s te maken van zijn nieuwe kantoorpand waar ze net in waren getrokken, en ook van een paar nieuwe medewerkers. Uiteraard wilde ik dit doen en was verrast door het prachtige pand in hartje Woerden. Ze waren nog bezig met een aantal klussen, wat ons niet weerhouden heeft om de dames binnen te fotograferen. En wat is het fijn en leuk dat van de onwennigheid niets op de foto’s te merken is!

 

Henna handen die foto maken van groep vrouwen, editorial fotografie, Sandra Stokmans Fotografie, Familie fotografie
Henna Feest

“Ik ben zo blij dat Sandra foto’s van mijn henna feest heeft gemaakt. Ze deed het op respectvolle wijze voor mensen die niet op de foto wilden. Sandra heeft goed geluisterd naar wat ik graag terug wilde zien op de foto’s.”

In mei 2013 vroeg een vriendin of ik foto’s wilde maken op een Henna Feest. De bruid wilde graag dat de foto’s spontaan, anders dan de gangbare henna feest foto’s zouden worden … dat wilde ik wel! Het werd een hele bijzondere ervaring met bijzondere foto’s waarbij ik alleen een heel klein deel mag delen op deze website.

Diakonessenhuis in Utrecht

“De foto’s zijn prachtig! De kleuren zijn mooi en ze zijn mooi scherp. Nogmaals dank en ik houd je in mijn hoofd voor andere projecten!”

In december 2012 vroeg het teamhoofd Pediatrie (afdeling Kindergeneeskunde) van het Diakonessenhuis in Utrecht, om foto’s te maken voor hun website en om portretfoto’s van de kinderartsen te maken. Een aantal van mijn foto’s is ook terecht gekomen in een blaadje wat ze voor de kinderen dar hebben liggen. Ik heb met heel veel plezier de foto’s gemaakt. Het leukste vond ik om gezamenlijk na te denken over hoe we de nieuwe foto’s perfect bij de bestaande tekst aan konden laten sluiten. [Inmiddels heeft het Diaconessen ziekenhuis een nieuwe website met bijna helemaal geen foto’s meer. De portretfoto’s van de meeste kinderartsen zijn nog van mijn hand. ]

Reacties

20 reacties

 1. Ik werd benaderd om een fotoreportage te laten maken voor Stichting Hartekind. In eerste instantie was ik wat sceptisch. Na een telefoongesprek met Sandra was ik direct om! Sandra is erg gedreven en enthousiast! Tijdens het ziekenhuisbezoek hebben we nauwelijks gemerkt dat Sandra fotos maakte. Ze is opgewekt, bescheiden en toch aanwezig en vooral: ze maakt mooie fotos! Fotos van het moment, geen geposeerde fotos en daar hou ik van! Sandra, bedankt!

 2. Toen Sandra en ik de afspraak maakten voor A day in the life waren mijn grote kinderen (14, 18 en 22) erg sceptisch. Dat wordt natuurlijk een zogenaamd spontane fotosessie, dachten ze. Dat Sandra in staat was om als een fly on the wall onze zondagse brunch vast te leggen met alle lieve, leuke, gekke, huishoudelijke en spontane momenten is dan ook heel bijzonder. Soms vanuit het perspectief van ons lieve oude hondje Spike, soms vanuit een onverwachte hoek en altijd spot-on heeft ze prachtige zonnige fotos gemaakt waarin iedereen zichzelf herkende. ‘Zo ben ik echt’ was het commentaar van iedereen, en het feit dat niemand met een vergrootglas zijn eigen fotos zat te analyseren maar eigenlijk alle fotos even mooi, leuk, ontroerend of grappig vond is denk ik het bewijs van hoe bijzonder Sandra’s stijl van fotograferen is. Het feit dat ze ook nog eens een fijn mens is die feilloos weet welk momenten dierbaar zijn of kunnen worden is het kersje op de taart!

  • Aw wat een superfijne reactie op jullie Day in the Life sessie, Ingrid, dank je wel!!!
   Hoe gaat het nu met Spike? Gaaf he dat iedereen zich zo in de foto’s herkent en dat er niet wordt gelet op dat je haar goed zit of de manier waarop je kijkt!

 3. Sandra Stokmans Fotografie, een echte aanrader om een (of meerdere) fotosessie(s) te laten maken. Sandra maakt waanzinnige foto’s, waarbij je echt jezelf kan zijn. Relaxte en ontspannen sfeer met daarbij een hoop gezelligheid. Mooie locaties weet zij te vinden en dan het resultaat, prachtig en professioneel. Je wordt er blij van!

 4. Bij een geslaagde professionele foto maken, komt toch meer kijken dan een keer klikken met de camera op je telefoon. Begin september heb ik daarom contact gezocht met Sandra voor het maken van een zakelijke profielfoto. Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen. Ik ben erg blij met de foto’s. Door niet te kiezen voor een steriele witte achtergrond maar gebruik te maken van mooie natuurlijke belichting, blijft het zakelijk maar zijn de kleuren echt prachtig. Zeker een aanrader!

 5. Sandra heeft afgelopen zondag een shoot gedaan van onze familie in een groene stadstuin in Utrecht. In ongedwongen sfeer heeft zij een voor ons bijzondere gelegenheid prachtig weten vast te leggen. Ook onze drie eigenwijze kleine dreumesen heeft zij op het juiste moment, met de juiste blik op de foto weten te krijgen. Dank, een mooie blijvende herinnering!

 6. Door Sandra heb ik al meerdere fotoshoots laten doen. Een portret, een loveshoot en een familieshoot. Wat ik zo bijzonder en leuk aan Sandra vind, is dat zij in een foto de liefde tussen de personen kan laten zien. Het zijn altijd bijzondere foto’s. Ook weet Sandra altijd leuke locaties te vinden in de buurt. De kleuren in de foto zijn ook altijd bijzonder mooi en scherp. Als je van spontane foto’s houdt is Sandra echt een aanrader. En het is ook altijd erg gezellig en grappig om met Sandra op pad te gaan. Super blij met de eindresultaten!

 7. Sandra heeft een prachtige rapportage gemaakt van een belangrijke dag in onze bedrijfsgeschiedenis. De positieve emotie en energie die voelbaar was op deze dag is duidelijk teruggekomen in de rapportage. Sandra heeft deze dag op een integere en “onzichtbare” manier in beeld gebracht. Ik ben zeer tevreden over haar snelheid en aanpak. We kijken mede door deze rapportage terug op een mooie dag.

 8. Sandra heeft een fotosessie gemaakt van onze dochter Yasmijn, dit tot zeer grote tevredenheid en een verrassende rapportage! Wij zijn hier heel blij mee. Sandra weet hierin exact op maat onze dochter vast te leggen op leuke momenten en spontane uitingen. Tevens krijgt zij Yasmijn zover om poses te maken, iets wat ze normaal niet doet en geen zin in heeft! Er was een soort van mist en regenachtig weer maar daar is Sandra juist zeer creatief mee omgegaan, het lijkt wel of de uitdrukkingen en foto’s van Yasmijn opgaan in de omgeving, prachtig! Een super talent, meer kan ik er niet van zeggen!!! Wij zijn erg blij! Bas Filippini

 9. Ik wilde graag een portretfoto van hoe ik echt ben, niet dat gemaakte wat ik vaak zie. Ik vroeg Sandra of zij dat wilde doen.
  Zo gezegd, zo gedaan. Op een mooie zonnige zaterdag zijn we in Amsterdam op zoek gegaan naar een mooie plek, al pratend kwamen we op een plek in een parkje. Sandra hoorde ik opmerkingen maken over het licht en vroeg mij op verschillende plekken te staan. Zij bleef gewoon doorpraten, mij vragen stellen. Ik was ontspannen en voila daar was de foto, een foto van gewoon hoe ik ben. Dat vind ik super knap en ik raad Sandra iedereen aan, voornamelijk door haar prettig en persoonlijke werkwijze en daarbij het mooie resultaat.

  • Lief dat je dit zo schrijft, Karen! Ik vond het heel gezellig om met je door Amsterdam te lopen op zoek naar een mooi plekje om je te fotograferen, en die hebben wij gevonden :)!

 10. Wij hebben in de zomer van 2014 een hele leuke familie fotoshoot gedaan met Sandra. Vooraf goede afspraken gemaakt en handige tips gekregen en tijdens de shoot leek alles als vanzelf te gaan. Onze kinderen vonden het superleuk om te doen en wij ook natuurlijk. De foto’s ademen spontaniteit en ontspanning: precies zoals de ochtend ook was! We zijn er heel erg blij mee!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.