(Leiderschaps) Branding & Website fotografie

Voor zelfstandige ondernemers, leiders & professionals

Jij en je bedrijf in beeld

Betrokken Persoonlijk Professioneel

Unieke oprechte beelden die je verhaal vertellen

Die jou en je bedrijf gezicht en kleur geven

Die verbinden en herkenning én vertrouwen oproepen

Jij en je échte bedrijf, vastgelegd

Herken je dit?

Je hebt vol toewijding, met aandacht en liefde, een website in elkaar gezet. Teksten van je website zijn (bijna) af. Je bent weleens online. Je post onregelmatig. Maar wat voor foto's gebruik je? Stockfoto's? Een selfie of foto die man- of vrouwlief genomen heeft ...?

Maar dat is het net niet.

Is het wel professioneel? Consistent? Wat wil je uitstralen ... ? En wat zegt het over jouw bedrijf, over jou, over jou persoonlijk, over jouw leiderschap

Ontdek hoe ik jou en je bedrijf ga helpen bij het raken, boeien en binden van je publiek.

Ben je klaar voor foto's die je helpen je bedrijf te versterken?

Wil je goede 'verkoop'foto's? Laat jezelf en je bedrijf zien!

Ben jij een ondernemer die begrijpt dat met een persoonlijk professioneel uitziende website of social media account je bedrijf een goede betrouwbare indruk achterlaat? Die snapt dat sprekende échte beelden je socials, je website, magazine of brochure of ander promotiemateriaal versterken? Betekenisvol beeldmateriaal trekt de aandacht, geeft je bedrijf kleur, consistentie en herkenning, waardoor de inhoud, je boodschap sneller gelezen wordt, je online zichtbaarheid gaat groeien, het vertrouwen en de verbinding gaat groeien waardoor conversie stijgt. Ze helpen om jouw bedrijf, product of verhaal onweerstaanbaar te maken!

Laat dit dan door een professionele fotograaf vastleggen! Eentje die oog en gevoel heeft voor de sfeer, de omgeving en de momenten van échte interactie. Dan heb je professioneel beeldmateriaal dat je kunt inzetten voor je bedrijf! Laat jezelf en je bedrijf (in actie) zien!

 

“Sandra is zeer doortastend, luistert, vraagt en durft ook te zeggen hoe ze iets ziet, en dat klopt ook. Daardoor geeft ze richting. Toen mijn landingspagina werd gelanceerd had ik binnen een paar uur ca. 10 nieuwe bestellingen binnen.

Hoe werkt het

 

Echte, betrokken, krachtige, professionele bedrijfscommunicatie is onmisbaar. Personal branding of leiderschapsbranding fotografie is meer dan een 'headshot', meer dan een LinkedIn portret. Vertel jouw prachtige verhalen, grijp de aandacht en laat het vertrouwen van het publiek groeien door echte foto's te gebruiken voor al je bedrijfsmarketing- en communicatie. Foto's die het werk daadwerkelijk tonen, komen veel natuurlijker over. Zeker bij potentiële klanten of cliënten. Die krijgen dan gelijk een gevoel bij jou, je bedrijf, zelfs al voordat ze bij je binnen zijn!

Kennismakings- & strategiesessie

Ik ben heel benieuwd naar jou en je vraag. Wat wil je bereiken met mijn inzet. Wat is voor jou belangrijk. Wij bespreken zoveel mogelijk wat van belang is voor het maken van een bedrijfsreportage of beeldbank die past bij je bedrijf / je merk. Dit is ook het moment om te zien en te voelen of ik de juiste fotograaf ben voor je.

Klaar voor de start & Voorbereiding

De voorbereiding start wanneer jij hebt aangegeven met mij door te gaan. Jij gaat zelf nadenken en dieper op je verhaal in zodat wij beiden een goed beeld krijgen wat de reportage(s) gaan inhouden. Dit kun je doen via het inzetten van vragenlijsten die ik heb ontworpen. Je krijgt nu ook mijn factuur en contract opgestuurd.

Strategie- & planningssessie

Wij gaan samen dieper op je verhaal(en) in. Het succes van de fotoreportage(s)* is de voorbereiding en dat het duidelijk is voor alle partijen wat er verwacht wordt en geregeld moet worden voordat de fotoreportage(s) gaat plaatsvinden: zoals (goedkeuring) personen, locaties, attributen, you name it. Hier wordt ook de fotoreportage(s) ingepland.

Uitvoering

En dan is de tijd aangebroken voor de fotoreportage(s)!

Oplevering

Alle foto's gaan door mijn selectieproces (alles wat onscherp/met ogen dicht/geen 'goed' moment vervallen). De foto's die overblijven gaan in een online galerij zodat je op je gemak kunt kiezen. Waarschijnlijk zitten er een aantal bewerkte tussen zodat je alvast kunt zien hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Vervolgens ga ik de geselecteerde beelden bewerken en wordt de beeldbank opgeleverd.

Nazorg

Wij hebben contact om te kijken of alles naar wens is en of ik nog wat voor je kan betekenen. Vervolgens wens ik je heel veel plezier met het gebruiken van je beeldbank!

* al dan niet met wat gedirigeerde aspecten erbij of geposeerde portretten.

 

Jeetje man, zit er echt van te genieten!

“Ik zag stockfoto's die gekozen waren voor onze website en ik dacht "Nee! Dit moet anders" ...

Ik wil foto's voor onze website, uniek, speciaal voor mij gemaakt.

Echt fantastisch, Sandra, serieus blij dat wij dit gedaan hebben. Jeetje man, zit er echt van te genieten!”.

Tijs
Ondernemer

Foto's voor je website, voor je branding. Met 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik in staat om dat wat er gebeurt op de juiste manier met gevoel visueel te maken. De maximale beloning, voor mij, is dan bij het zien van die beelden dat je trots voelt!

Jeetje man, zit er echt van te genieten!

“Ik zag stockfoto's die gekozen waren voor onze website en ik dacht "Nee! Dit moet anders" ... Ik wil foto's voor onze website, uniek, speciaal voor mij gemaakt.

Echt fantastisch, Sandra, serieus blij dat wij dit gedaan hebben. Jeetje man, zit er echt van te genieten!”.

Tijs
Ondernemer

Foto's voor je website, voor je branding. Met 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik in staat om dat wat er gebeurt op de juiste manier met gevoel visueel te maken. De maximale beloning, voor mij, is dan bij het zien van die beelden dat je trots voelt!

Dit ben ik

Mijn 17 jaar werkervaring maakt dat ik mij thuis voel bij de zakelijke dynamiek, tussen de professionals en de ‘wanneer-wel’ en ‘wanneer-niet’ momenten herken met de serieuze noten en natuurlijk ook de plezier en humor!

Door mij te verdiepen in jouw bedrijf of jouw verhaal kan ik ervoor zorgen dat in jouw marketing en communicatie ‘beeld’verhalen verteld kunnen worden die ertoe doen en mensen raken, boeien en binden. Vanwege mijn natuurlijk betrokkenheid en interesse ga ik je helpen aan een persoonlijk, consistent en gevarieerd aanbod aan warme en betrokken beelden voor je marketingcommunicatie. Waarbij je potentiële klant ziet, herkent, voelt en verbindt met wie je bent. Ik zorg ervoor dat je altijd genoeg te vertellen hebt dat de aandacht waard is.

Laat mij je helpen die verhalen te vertellen waar je onwijs trots op kan zijn en waar het vertrouwen van je publiek van gaat groeien.

Sandra Stokmans

Ik maak foto's die:

 • authentiek - jou - zijn.
 • betekenis hebben.
 • echt zijn.
 • een relatie hebben tot je product, dienst of inhoud van je verhaal.
 • meerdere keren gebruikt kunnen worden waardoor ze de investering in de foto's verlengen!

goed gebruiken voor al je marketing!

Neem bijvoorbeeld Belia. Zij wil graag warme professionele foto's voor haar fysiotherapie praktijk. Dan kun je foto's nemen van hoe het eruit ziet. Maar wij willen laten zien hoe het voelt en wat er gedaan wordt als je daar patient bent. Binnen een week dat haar website live is heeft ze al de eerste nieuwe klanten!

"Sandra heeft een professionele blik en kan zich goed inleven in de bezoekers van mijn website. Dit straalt ook van haar foto's af en zij denkt daarbij aan de kleinste details aangaande de foto's en de website. Het is helemaal geworden zoals ik bedoelde!"

Boek een storytelling branding reportage als je foto's wilt die:

 • je met trots wilt delen met de buitenwereld.
 • een gevoel van herkenning, vertrouwen en verbinding creëeren.
 • je brand, je merk, je bedrijf helpen te versterken.
 • potentiële klanten, cliënten, werknemers of bezoekers aanspreek.
 • kwalitatief goed zijn.
 • je investering verlengen.

Boek bij mij een

Brand Storytelling reportage(s)

Je bent energiek, lacht, praat makkelijk en bent kundig.

“Je hebt zowel een open blik op de wereld door je reizen en fotografie als ervaring in het ‘kantoorleven’. Dat combineer je in je werk. Je leeft je in in de vraag van de opdrachtgever. Je maakt makkelijk en goed contact, en werkt ook efficiënt. Dat leverde in mijn geval snel veel op.

 

Je bent energiek, lacht (wat heel fijn is in communicatie, dat doet niet iedereen!), praat makkelijk en bent kundig. En bij jou krijg ik het gevoel dat je geen vooroordelen of oordelen hebt.

 

Sandra moet je hebben voor natuurlijke foto’s van hoge kwaliteit. ECHTE foto’s. Je warme persoonlijkheid die mensen zich op hun gemak laten voelen. Je ervaring en kennis van fotografie, dus echt de kwaliteit van je werk. Het laagdrempelige; werken met ‘wat er is’. In mijn ogen denk je in mogelijkheden, of je ziet het snel. En dat komt misschien weer door je open blik en reizigersmentaliteit."

P. Scheelbeek
E-commerce Manager

Brand Storytelling reportage

“Je ‘connect’ met mensen, 

je bent gedreven en

je houdt ook van een lolletje.”

M. Wehrmeijer
VP HR

Bij een Brand Storytelling reportage gebruik ik de Day in the Life aanpak. Met deze aanpak maak ik een fotoverslag in journalistieke stijl van de alledaagse werking van jouw onderneming. Het is een natuurlijke en authentieke manier om je bedrijf vast te leggen, waarmee je zorgt voor herkenning en vertrouwen, én verbinding oproept.

Je échte bedrijf of ondernemersleven vastgelegd

Toffe reacties

Mijn fantastische klanten leggen zelf uit hoe ze bij mij terecht kwamen, waar ze van te voren twijfels over hadden, waarom ze voor mij kozen, en wat ze de grootste waarde hebben gevonden.

Zet de filmpjes vooral op HD

Brand Storytelling reportage

Je échte bedrijf of ondernemersleven vastgelegd

Brand Storytelling pakketten

Ik lever de beelden en jij gebruikt ze zolang als jij wilt.

Voor elk bedrijf, onderneming, stichting, MKB, voor elke ondernemer of je nu starter bent of expert: een professionele goed gevulde beeldbank is essentieel. Zorg voor een consistent en helder beeld zodat je vertrouwen en herkenning opbouwt! Je kunt starten onder het Storytelling Branding concept met het Sterke Start(er) pakket voor een sterke start met je website & socials. Of kiezen voor de Professional, of het Expert pakket waarbij je daarna een mooie gevulde beeldbank hebt. Of kies voor het abonnement. Je ontvangt uit één fotosessie genoeg social media-afbeeldingen zodat je volledig aanwezig kunt zijn bij je familie en vrienden zonder je zorgen te maken over LinkedIn-en, Instagrammen of andere socials.

Of je kunt kiezen voor het GEEN GEDOE! - concept. Met The Whole Brandstory+ abonnement e/o andere pakketten zorg ik ervoor dat je een mooi gevulde beeldbank en indien gewenst verhalen hebt die je overal kunt inzetten. En je mag de foto's ook zo lang als je wilt gebruiken en voor alles je wilt gebruiken - het gebruikersrecht is dan volledig afgekocht! Vraag mijn informatiebrochure aan om goed geïnformeerd een keuze te kunnen maken.

STERKE START(ER)

Een sterke start met je website & socials!

750,-

 • Live (videobel) start / kennismakingsgesprek: 1/2 uur.
 • Beeldbank 20 foto’s.
 • 1 uur fotografie op locatie.

In totaal 8-16u werktijd

INCLUSIEF:

 • VOORBEREIDING:
  • Live startgesprek: kennismaking en strategie bespreken.
  • Vragenlijsten ter optimale voorbereiding voor de sessie.
  • (Voorbereidings- & Plannings)gesprekken (bv via Skype of Zoom).
 • KLEDING: Geen limiet aangaande kledingwissels (indien van toepassing).
 • FOTO'S: Selectie van de foto's komen in een online galerij waaruit je kunt kiezen. Vervolgens worden de geselecteerde foto’s professioneel bewerkt. De beelden worden digitaal aangeleverd in hoge resolutie en lage resolutie (1200px, 72dpi).
 • LICENTIE: Ik lever mijn beelden en jij gebruikt ze zolang als jij wilt.*
 • BONUS: Voor foto's op je website kun je bij mij aangeven welke foto's je nodig hebt en de afmetingen/verhouding in pixels, dan zal ik deze graag aan je opleveren zonder extra kosten. Ga nooit in een jpg snijden!

EXTRA BIJBESTELLEN:

 • Natuurlijk kun je extra foto's bijbestellen voor je beeldbank!

Per stuk: 50,- | Pakketten: 10 voor 350,- | 20 voor 475,- | 40 voor 600,-

 • Maar OOK! En hoe tof is dit! Een prachtige slideshow met de meest sprekende foto's. Dit kan je dan op je website gebruiken, op je socials, overal ...!

Garantie

Ik garandeer je dat wanneer je de foto's ziet dat je iets bij de foto's zult voelen, nl. blij, ontroerd, enthousiast, een 'wauw' gevoel ... en dat je je trots wilt delen met de buitenwereld!

Vanuit archief bestellen voor website of social gebruik:

Per stuk va: 85,- | Meer info

Heb je net even andere wensen of vragen laat het mij gerust weten.
Vraag de informatiebrochure hieronder aan voor de rest van de pakketten.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, reis (km)- en parkeerkosten, reistijdtarief voor opdrachten met een enkele rit langer dan 1u (€ 55 per uur - eerste uur voor mijn rekening) en overnachtingskosten voor opdrachten met reistijd rond of langer dan 2u.

*Uitgesloten zijn grote oppervlakten, regionale/landelijke/internationale reclame campagnes zoals billboards, bushok, TV reclamespots, advertenties in kranten of tijdschriften etc of voor gebruik in boeken. Gebruikersrecht kan helemaal afgekocht worden met 35% toeslag op totaaltarief. Geen gedoe dus = het ‘all-inclusive’ GEEN GEDOE-concept! Hét waanzinnige complete branding communicatieconcept.

Je mag de foto’s niet doorgeven of doorverkopen. Derde partijen kunnen bij mij offerte opvragen.

Ga voor licentie voor commercieel gebruik naar deze link: Licentie voor commercieel gebruik

.

Relevante functionele afbeeldingen kunnen je helpen om jouw positie te verbeteren in een zoekmachine zoals GOOGLE (SEO)! Wil je meer weten?

Website-fotografie-SEO-Afbeelding-website-photography-Sandra-Stokmans-Fotografie-1-min

Alvast een tipje van de sluier: zet datgene waar je op gevonden wilt worden aan het begin van je bestandsnaam.