8 tips om betere foto's te maken van je dagelijks leven, Gratis E-book vanSandra Stokmans Fotografie

  

Ik ben een natuurlijk licht en documentaire fotograaf die graag verhalen verteld met beeld. Ik hou van het vastleggen van dagelijks dierbare momenten met Day in the Life fotografie.

Als je ooit hulp nodig hebt, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Ik beantwoord graag je vragen.

 

I am a natural light and documentary photographer who likes to tell stories with images. I love capturing everyday moments taking the Day in the Life approach. All the blogs are translated to English (end of blog). If there is anything else you would like translated, do contact me. I would love to hear from you!

 

PS: Vergeet ook niet zelf op de foto te staan!

Aanmelden voor mijn gratis E-book!

 

Super leuk dat je je mijn gratis E-book wilt downloaden!