Website fotografie

Waarom stockfoto’s nemen in plaats van foto’s van echte klanten?

Stockfoto’s komen kunstmatig over en klanten prikken hier doorheen.

fotos voor website, Functioneel beeldmateriaal, editorial fotografie door Sandra Stokmans Fotografie

Jouw bedrijf in beeld!

 • Relevante verkoopfoto’s die een relatie hebben tot het product of de inhoud van het verhaal zullen door bezoekers juist worden bekeken en niet genegeerd worden zoals stockfoto’s. Deze zullen bijdragen aan een hogere conversie (Nielsen Norman Group – eyetracking studies, 2010, Conversion XL, 2014).
 • Met kwalitatief goede foto’s op je website, speciaal voor jou gemaakt, krijg je je eigen unieke uitstraling. Je klant raakt hierdoor eerder geïntrigeerd en wil meer weten (ConversionXL, 2014, DutchCowboys, 2015).

Door gerichte website fotografie ga je meer verkopen. De beelden moeten dan ook écht verbeelden wat je verkoopt of wat jij wilt overbrengen.

Tijs vertelt

Ik zag de stockfoto’s die gekozen waren voor ons blog en ik dacht “Nee! Dit moet anders” …

Ik wil foto’s voor de website, uniek, speciaal voor mij gemaakt.

 • Voor onze website hadden wij snel fotos nodig. Sandra is creatief, perfectionistisch, een harde werker en is in staat de wens van de klant te vertalen naar een pakkend beeld.

   

  Daarnaast is het gewoon een hartstikke leuk mens. Ben je net zoals ik naar iemand op zoek waar je prettig mee kunt samenwerken, die ontzorgt en die je aan de hand meeneemt naar een fantastisch resultaat dan moet je Sandra zeker bellen.

   

  Zakelijk portret, bedrijfsfotografie, portretfotografie, zakelijke fotografie Sandra Stokmans Fotografie
  Tijs | Ondernemer
Maak je website super aantrekkelijk door foto’s te gebruiken die er écht toe doen! Dit is wat je van mij kan verwachten.

Na het opleveren van de foto’s kreeg ik het volgende appje:

“Echt fantastisch, Sandra, serieus ben zo blij dat wij dit gedaan hebben. Jeetje man, zit er echt van te genieten!”

Fotos voor de website, website fotografie, Functioneel beeldmateriaal, editorial fotografie door Sandra Stokmans Fotografie

Foto voor hun blog “Waar brengt the Internet of Things het bedrijfsleven?”

Wil je goede verkoopfoto's?

Sprekende beelden versterken je website, magazine of brochure en helpen om jouw bedrijf of product of verhaal onweerstaanbaar te maken! Het zijn de foto’s die de aandacht trekken.

En het zijn foto’s die de identiteit en uitstraling van je bedrijf, product, magazine of boodschap kunnen versterken en bijdragen aan verhogen van je verkoop.

EDITORIAL FOTOGRAFIE & REISFOTOGRAFIE

Buiten zitplaats in Israel, editorial fotografie, reisfotografie Sandra Stokmans Fotografie

Wat ik zo leuk vind aan reisfotografie en editorial fotografie – fotografie voor artikelen in tijdschriften, magazines /  reismagazines, krant / pers of boeken – is dat het altijd anders is.

Geef mij een opdracht, een thema, en ik ga aan de slag om een beeld of beelden te creëren dat spreekt en kracht toevoegt aan je verhaal: een portret of iets stockfoto-achtigs, krachtig of op de achtergrond.

Voordelen

 • Een sprekende fotoreportage van het leven dat zich afspeelt op de plek waar je mij naartoe stuurt.
 • Authentieke beelden die het leven documenteren, waar een verhaal in zit, en die het verhaal, dat verteld wordt, mooi en goed ondersteunt.
 • Sprekende foto’s waardoor de inhoud van je tijdschrift en/of artikel beter tot zijn recht komt, en sneller gelezen wordt. En dat is toch het doel van een ondersteunende (sfeer) foto!
Zie voor meer foto’s mijn portfolio

Wil je editorial foto's, foto's voor bij je artikel?

Fotografie projecten & Websites bouwen

Naast het foto’s maken in opdracht, vind ik het ook heel leuk én uitdagend om fotografie projecten en website restylen of -design projecten te doen. Ik heb ervaren dat een enkele foto-vraag soms kan uitmonden in een superleuk onverwacht project.

 

Voorbeelden van zulke leuke projecten zijn:

 • het maken van een WordPress website of restylen van een website,
 • het beheren van een website en/of social media platform,
 • een speciaal foto project zoals een foto film of een fotoboek maken,
 • of meewerken aan een boek

Meedenken over verhaal en resultaat

 

Vanwege mijn natuurlijke interesse, het mij willen verdiepen in bedrijf, betrokkenheid, nauwkeurigheid en jarenlange projectmanagement ervaring, ben ik ook zeer goed in staat om verantwoordelijk te zijn voor het eindresultaat: een website, of het helpen aan het bouwen van een website. Waarbij mijn creativiteit en mijn foto’s in combinatie met de (aanwezige) tekst, helpen om een aantrekkelijke website te maken!

 

Met de combinatie fotograferen en WordPress website bouwen komt mijn projectmanagementachtergrond van 18 jaar goed van pas. Organiseren, structureren en kijken hoe zaken efficiënter kunnen, zit in mijn aard. Ik vind het heel interessant en leuk om me te verdiepen in een onderwerp en/of bedrijf. Om gezamenlijk na te denken over, en te kijken hoe foto’s tekst of dat wat jij wilt overbrengen (ook voor wat betreft tijdschrift, brochure e.d.) kan versterken. De foto als communicatiemiddel. Het gaat erom de boodschap, het product of de identiteit van je bedrijf te visualiseren.

Waarom

Een professioneel uitziende website geeft een goede en betrouwbare indruk door waardoor je jouw bedrijf en jezelf beter positioneert. En waardoor de inhoud, je boodschap, beter tot zijn recht komt, sneller gelezen wordt en waar je meer conversie uithaalt. En betekenisvolle en informatiedragende foto’s dragen daar aan bij!

 • Sandra is zeer doortastend en durft te zeggen hoe ze iets ziet, en dat klopt ook. Daardoor geeft ze richting … ! Toen mijn landingspagina werd gelanceerd had ik binnen een paar uur ca. 10 bestellingen binnen.

  Portretfoto Kirsten, eigenaar van Mind of Your Own, foto door Sandra Stokmans Fotografie
  Kirsten | Eigenaar Mind of Your Own
 • Sandra Stokmans is een zeer betrokken en enthousiaste fotograaf met gevoel voor emotie en hart voor detail die graag meedenkt over het verhaal en het resultaat.

  Sandra Stokmans-Inspirituals-Bedrijfsfotografie-Portretfotografie
  Janneke | Mede-eigenaar Inspirituals

RELEVANTE FUNCTIONELE AFBEELDINGEN KUNNEN JE HELPEN OM JOUW POSITIE TE VERBETEREN IN EEN ZOEKMACHINE ZOALS GOOGLE (SEO)! WIL JE MEER WETEN?

Alvast een tipje van de sluier: zet datgene waar je op gevonden wilt worden aan het begin van je bestandsnaam.

Schrijf je dan in voor Sandra’s Tips!
 • Sandra heeft een professionele blik en kan zich goed inleven in de bezoekers van mijn website. Dit straalt af van haar foto’s en zij denkt daarbij aan de kleinste details aangaande foto’s en de website. Omdat zij zowel de WordPress website bouwt en fotografeert, sluiten beiden zowel inhoudelijk als technisch goed op elkaar aan. Het is helemaal geworden zoals ik het bedoelde. En ik heb de eerste patiënten al binnen via de nieuwe website :)!

   

  Portret Belia de Jong, Fysio Statenkwartier, foto door Sandra Stokmans Fotografie
  Belia | Eigenaar Fysio Statenkwartier
 • Sandra luistert, kijkt en vertaalt wensen naar beeld. Wat wij als heel prettig hebben ervaren is dat Sandra ons steeds betrok bij de gemaakte beelden voor ons boek. In het werk werden direct aanpassingen gemaakt waardoor het resultaat helemaal past bij wat wij voor ogen hadden. Ze is betrokken en gedreven met gevoel voor emotie

  Sandra Stokmans-Inspirituals-Bedrijfsfotografie-Portretfotografie
  Janneke | Mede-eigenaar Inspirituals
 • Sandra heeft op haar enthousiaste manier bewezen dat techniek en creativiteit goed samengaan. Ze heeft onze oubollige website omgetoverd tot een eigentijdse en zeer aansprekende informatiesite.

  Beethoven muziekblad tijdens Concert in Tienhoven, Editorial fotografie, Sandra Stokmans Fotografie
  Bestuurslid Concert in Tienhoven
 • Ik ben een tijdje zoekende geweest voor het verbouwen van mijn website. Ik wilde graag kunnen bloggen en meer foto’s kwijt zonder dat de site er langzaam van werd. We hebben een website kunnen samenstellen, waar ik heel blij van word. Meteen merkte ik het aan boekingen dat de SEO ook goed in elkaar zit, en dat is natuurlijk net zo belangrijk als het uiterlijk van de pagina. 

  Marjolijn | Eigenaar Fotografie Marjolijn de Graaf

Sandra Stokmans voor jou

Wil je ook dat ik voor jou of jouw bedrijf aan de slag ga? Dat doe ik graag. Als je contact met mij opneemt, praten we samen verder over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden.

 • hoe je het beste beelden in kunt zetten voor je website, je boek, je magazine, je folder?
 • naar de voordelen om fotografie en website bouw in één paar handen te hebben?

Foto van mij in het Nieuwsblad De Sleutel uit Oss

Foto van Sandra Stokmans Fotografie in Nieuwsblad De Sleutel, Oss

Fotoreportage Vijftig Tinten Grijs project van fotograaf Mireille Poeisz

Voorbeeld projecten WordPress website bouwen

Website maken in Wordpress door Sandra Stokmans Fotografie

WordPress website boudoir fotograaf Mireille Poeisz.com

Klant: Boudoir fotograaf Mireille Poeisz Opdracht: Wordpress website bouwen met thema Overlap van Wydethemes.   Voor boudoir fotograaf Mireille Poeisz was de tijd gekomen om haar tikkeltje verouderde websites te gaan vernieuwen. Lees het blog verder voor meer details van dit project.
De voor en na, Website fotografie en Wordpress website bouwen, webdesign door Sandra Stokmans

Website fotografie en website bouwen Fysio Statenkwartier

Klant: Fysio Statenkwartier (Fysiotherapie praktijk). Opdracht: foto’s maken en Wordpress website bouwen met gratis thema van THBusiness.   Voor Belia de Jong, eigenaar van Fysiotherapie praktijk, was de tijd gekomen om haar sterk verouderde website te gaan vernieuwen. En daar hoorde foto's ook bij! Lees het blog verder voor meer details van dit project.
Musical optreden bij kaarslicht tijdens Concert in Tienhoven, evenement fotografie, Sandra Stokmans Fotografie

Bouwen en beheren WordPress website Stichting Concert in Tienhoven

Voor de Stichting Concert in Tienhoven heb ik nieuwe foto’s gemaakt voor hun website die ik ook gerestyled heb. Inmiddels beheer ik met veel plezier deze site en hun Facebookpagina. Ook heb ik een paar fotofilms gemaakt die een impressie geven van deze prachtige concerten bij kaarslicht!

Sandra Stokmans Fotografie heeft het fotografisch beeldmateriaal verzorgd voor het boek De kracht van Gezinsrituelen van Inspirituals

Foto illustraties boek Inspirituals

Ik heb de foto’s gemaakt, voor het bijzondere boek “De kracht van Gezinsrituelen – Ontdek hoe rituelen bijdragen aan de communicatie binnen je gezin” dat in oktober 2015 is gelanceerd.