Waarom zou je niet je beeldmateriaal en het bouwen van je WordPress site door dezelfde persoon laten verzorgen?

Het is belangrijk om je beeldmateriaal goed op je website te laten aansluiten, zowel inhoudelijk informatief (Nielsen Norman Group – eyetracking studies, 2010, Conversion XL, 2014) als ook technisch. Vaak is het een heen en weer ge-mail tussen jou en de twee leveranciers (die van de website en de fotograaf).

Dat wilde Belia niet. Ze had een verouderde website, qua informatie en foto’s dat helemaal niet meer paste bij haar en haar manier van werken. Maar ook ook technisch gezien was het behoorlijk verouderd. Ze had twijfels of zij de tijd zou kunnen vrijmaken om alles zelf te doen. Zij wilde het vernieuwen zodat potentiële klanten haar beter zouden vinden.

Door het bouwen van de website en de fotografie aan mij toe te vertrouwen kon ze dat loslaten. Belia heeft al haar teksten bijgewerkt. Wij hebben nieuwe foto’s gemaakt; functioneel en relevant voor haar doelgroep. En ik heb de nieuwe website opgebouwd, waarbij ik ervoor gezorgd heb dat de foto’s aan de achterkant zo zijn ‘ingericht’ dat een zoekmachine er ook echt wat mee kan. En binnen de kortste keren had ze haar nieuwe klanten binnen via de website.

Maak het jezelf makkelijker en praktischer door het in één hand te houden. Dan zal het proces van een website bouwen overzichtelijk en sneller zijn.

Ook pas ik SEO voor afbeeldingen toe op alle afbeeldingen. Hiervoor krijg je van mij een leuke weggever “Hoe relevante functionele afbeeldingen je kunnen helpen om je positie te verbeteren in een zoekmachine zoals Google waardoor je meer conversie kan halen uit je website!”, zodat je dit ook daarna zelf kunt doen, kunt bijhouden.

Ik heb voor Sandra gekozen omdat zij een professionele blik heeft en zich goed kan inleven in de patiënten/klanten die mijn website gaan bezoeken. Dit straalt af van haar foto’s en zij denkt daarbij aan de kleinste details aangaande foto’s en de website.

Sandra heeft mij geadviseerd hoe de WordPress website op te bouwen, teksten aan de passen & en aan te scherpen, en om foto’s te gaan gebruiken die relevant zijn. Deze foto’s hebben wij op een namiddag in alle rust gemaakt. En omdat zij zowel de WordPress website bouwt en fotografeert, sluiten beiden zowel inhoudelijk als technisch goed op elkaar aan. Ik ben heel blij met het resultaat! Het is helemaal geworden zoals ik het bedoelde. En ik heb de eerste patiënten al binnen via de nieuwe website :)!

Mocht je denken om zelf een nieuwe website te gaan bouwen dan wil ik je graag Sandra aanbevelen! Sandra heeft de gave om zich overal voor de volle 100% (soms zelfs meer) in te zetten en zich helemaal verplaatsen in jouw business. Super bedankt!

Portret Belia de Jong, Fysio Statenkwartier, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Belia | Eigenaar Fysio Statenkwartier

Geconcentreerd aan het werk voor de beste plaatjes

Aan het werk voor foto’s voor een website, foto’s door © Natasja Hoitsma

Sandra is zeer doortastend en durft te zeggen hoe ze iets ziet, en dat klopt ook. Daardoor geeft ze richting … ! Toen mijn landingspagina werd gelanceerd had ik binnen een paar uur ca. 10 bestellingen binnen.

Portretfoto Kirsten, eigenaar van Mind of Your Own, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Kirsten | Eigenaar Mind of Your Own

Hart voor detail

Ik hou van reizen en andere landen ontdekken

Foto’s gemaakt door Cissy van Amara Photos

In mijn blogs deel ik mijn kennis over het gebruik van beelden, inspiratie (beelden en verhalen) en uitleg van bepaalde tools die jij als ondernemer (of fotograaf) ook kunt inzetten voor social media of jouw website.

En wat mij inspireert is om een verhaal te vertellen met foto’s of om een foto te maken die een verhaal in zich heeft. Met natuurlijk licht. Natuurlijk sprekende foto’s.

Ben je overtuigd, spreken mijn foto’s en manier van fotograferen je aan of heb je vragen

Neem dan contact met mij op!

Mijn verhaal

Mijn vader fotografeerde veel. Hij maakte de mooiste foto’s van de plekken en mensen waar wij gewoond hebben. Mijn hele jeugd heb ik in derde wereld landen gewoond. Peru. Indonesië. Bangladesh. Ik denk dat ik daardoor iemand ben die zich makkelijk aanpast of makkelijk assimileert. In mijn vorige baan (detachering als projectmanager) werd er vaak gedacht dat ik al maanden ergens rondliep, en dan was het in werkelijkheid, maar een week of twee.

Op mijn achttiende had ik genoeg gespaard om een eigen fototoestel kopen, en ik ben niet meer gestopt met fotograferen.

Sandra Stokmans Fotografie, reisfotografie, editorial fotografie, familiefotografie

Bolivia – Trinidad 1995 (analoog)

© Sandra Stokmans

Ten tijde van mijn scriptie ben ik naar Bolivia gegaan. Mijn onderwerp was “het effect van de hervormingen van de nationale revolutie in 1952 op het lager onderwijs”. Ik was zo blij toen ik met Unicef mee mocht gaan op een van hun werkreizen. Ik was nog maar één maand in La Paz! Wij bezochten een schooltje midden in de rimboe, en de bewoners  vonden ons wel heel erg interessant. De kinderen liepen achter ons aan en lieten ons vol trots hun leslokaal zien. Dat was het moment waarop ik foto links heb gemaakt. Een foto die mij altijd ontroert als ik er naar kijk.

Ik ben als projectmanager gaan werken, na mijn studie en de lerarenopleiding Spaans, want het was niet makkelijk om een baan te vinden in het onderwijs. De IT kwam toen heel erg in opkomst, en toen ik mijn pijlen daarop ging richten had ik binnen twee weken een baan bij PinkElephant als projectmanager. Na een superleuke tijd (zo’n 10 jaar) daar ben ik gaan werken bij de ICT organisatie van de Politie ook als projectmanager. En na nog zo’n tien jaar heb ik mijn baan opgezegd en ben fulltime aan het fotograferen geslagen voor bedrijven en gezinnen!

 

Wanneer ik evenementen voor bedrijven fotografeer merk ik dat ik mij thuis voel. Ik ken die wereld. Ik snap wat er gezegd of verteld wordt. Ik voel aan wie de belangrijke sprekers zijn, de momenten die van belang zijn. Foto’s maken voor websites (en websites bouwen) vind ik leuk omdat ik mee kan denken met de klant, met jou. Niets leukers dan inleven in de gebruiker van je website en proberen mooie beelden op te leveren die later gaan bijdragen aan een hogere conversie van je website. Daar komen mijn projectmanagers kwaliteiten heel goed van pas :).

Ik wil je blij maken met prachtige beelden van je evenement, van je dag als ondernemer, van jezelf om die verder met trots te delen, hoe en wanneer je maar wilt!

Sandra Stokmans

In Qatar © Amara Photos (http://www.amara-photos.com)

Ik ben, ik hou van, ik doe graag, ik heb…
Moeder * vriendin fotograaf Utrecht en verder * Nikon * Fuji * projectmanager (-ex) * websites maken (WordPress) * betrokken * loyaal * gedreven * energiek * creatief * toegewijd * snel reageren * nauwkeurig met humor en zorg * Elizabeth George detectives * reizen * Spanje (ik kan Spaans spreken! *  jeugd in buitenland (Indonesie, Bangladesh, Peru) * In Washington D.C. en La Paz (Bolivia) gewoond * Talen en Culturen van Latijns-Amerika in Leiden * lerarenopleiding Spaans aan UvA * Basisopleiding aan FotoAcademie Amsterdam * uit eten gaan
Sandra Stokmans van Sandra Stokmans Fotografie, Reisfotografie

In Qatar © Jurgen Bartelink 

Overtuigd?!

Neem dan contact met mij op!

Ik ben werkzaam als (freelance) fotograaf Utrecht, Maarssen, Tienhoven (Stichtse Vecht), maar maak ook heel graag fotoreportages op locatie rondom Utrecht, Breukelen, Loosdrecht, Maartensdijk, Bilthoven, Hilversum, Bussum, Naarden, Amersfoort, Huizen, Almere, Weesp, Amsterdam, Abcoude, Nieuwegein, Zeist, Soest, Loenen, Blaricum, Nederhorst den Berg … en de rest van Nederland.