Portretfotografie

Ik zorg ervoor dat jij een portret hebt van jezelf waar je jezelf in herkent, waar je trots op bent en die je overal wilt delen!

ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE

Zakelijke fotografie, zakelijke social media profielfoto van een zelfstandig ondernemer, Sandra Stokmans Fotografie

Als recruiter weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede foto op je zakelijk LinkedIn profiel is. Een goede foto heeft een grote aantrekkingskracht en een slechte foto het tegenovergestelde. Samen met Sandra heb ik de kleding uitgekozen en ook een lokatie gezocht die past bij mijn functie. In de buitenlucht bij een kantorengebied.

Dankzij de foto hebben mensen, die mij nog niet kennen, alvast een goede eerste indruk. Ik stond binnen no time in de top 5% van mijn LinkedIn contacten (1500+).

Zakelijke fotografie, Portretfotografie, profielfoto, portretfoto, Sandra Stokmans Fotografie
Sharon | Recruiter

Heb je een zakelijk portret nodig? Niet te standaard en of te formeel?

Je kunt als ondernemer, manager of medewerker tegenwoordig niet meer zonder een professionele foto van jezelf. Zakelijke portretfotografie houdt in een portret voor je website, of editorials in tijdschrijften, interviews in vakbladen, brochures, nieuwsbrieven of persberichten, of een profielfoto voor social media.

Ik denk graag met je mee hoe en waar wij dat het beste kunnen doen. Tijdens een portretsessie heb ik de aandacht om een portret te maken die past bij je persoonlijkheid en functie.

 • Een professionele foto zorgt voor een fantastische (eerste) indruk, en laat je zien dat je een serieus bent. Een professional, en geen amateur. Door een professionele foto op LinkedIn krijg je meer interesse in je profiel, dus in jou als professional. Dit heeft Sharon ook ervaren.

Jij in beeld!

Zie voor meer foto’s mijn portfolio

“Ik ben heel blij met het resultaat en met de samenwerking. Ik voelde direct een klik en op mijn gemak voor haar lens.”

Wil je een professioneel zakelijk portret?

 • Ik ben heel blij met het resultaat en met de samenwerking. Ik voelde direct een klik en op mijn gemak voor haar lens. Ik weet haar zeker weer te vinden voor een vervolgklus.

  Radboud | Programmamanager HvA
 • Sandra heeft een belangrijke dag in onze geschiedenis op een integere en “onzichtbare” manier in beeld gebracht.

  Zakelijk portret gemaakt tijdens een evenement, bedrijfsfotografie, portretfotografie, zakelijke fotografie Sandra Stokmans Fotografie
  Marie-Therese | Global Marketing Director
 • Sandra is erg goed in iemand mooi naar buiten brengen. Dus je op je mooist -maar wel echt- te laten zien!

  Zakelijke profielfoto, Portretfoto Ingrid Landmeter, kindercoach en eigenaar van Ruimte voor IK, foto door Sandra Stokmans Fotografie
  Ingrid | Kindercoach en eigenaar Ruimte voor IK

Nieuwsgierig geworden

 • wil je weten hoe je je investering in je belangrijke evenement kunt verlengen?
 • wil je weten waarom je geen stockfoto’s moet nemen, maar goede verkoopfoto’s op je website voor een hogere conversie?
 • wil je laten zien dat jij die serieuze professional bent die ze zoeken?
Vertel mij wat je nodig hebt

Dit doe ik ook!

Cover van Sandra Stokmans Fotografie, gemaakt op de open coverworskhop van Kairos Consultancy

De coverworkshop

 

De coverworkshop is er helemaal voor jou of voor je team! 

Samen met adviesbureau Kairos Consultancy halen we samen met jou je kwaliteiten, je drijfveren en wie jij als persoon nog meer bent naar boven. Daardoor wordt voor jou steeds meer helder wie je bent en waar je voor staat. Ook wordt er een professionele foto van je gemaakt die je bijvoorbeeld voor je Linked In-profiel kan gebruiken. Deze laatste maak ik! En ik ben ook een van de ontwerpers van de covers! De output van de dag is een supermooie cover die helemaal over JOU gaat.

De coverworkshop is zeer geschikt voor mensen of teams die eens willen stil staan bij wat ze echt belangrijk vinden. De cover is dan een prachtig tastbaar eindresultaat van een positieve en energieke dag!

Kairos biedt ook mogelijkheden voor het ontwikkelen van een geheel magazine of een deel ervan (zie www.kairos-consultancy.com), wellicht kom je mij dan tegen als je magazine coach.

 

Mocht je via deze site geïnteresseerd zijn in een coverworkshop of een magazine laat het mij weten. Wanneer je direct contact opneemt bij Kairos laat dan weten dat je via mij komt!

Jij in beeld met een eigen cover, hoe gaaf is dat!