Foto’s die je het moment laten herbeleven, waarbij je trots voelt en die je overal wilt delen!

Ik leg jouw alledaagse onopgemerkte momenten vast zodat ze een blijvende herinnering voor je vormen.

Sandra captures the atmosphere, the environment and the moment. It’s almost like you can get in the photo and feel what is going on in there. You can really feel the vibe in the photo. All these women smiling, it’s very warm, and you connect directly, it’s almost like you attended the event, like you were there. The way she captures everything in one picture is beautiful. Just perfect.

EWPN Conference opening Martha Mghendi-Fisher, Event photography, evenement fotografie Amsterdam, foto door Sandra Stokmans Fotografie
Martha | Founder @EWPN, @AWFP, @BIF

MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

 • Evenement
 • sprekende fotoreportage die de gebeurtenis prachtig en warm vastlegt
 • omdat de vraag zo verschillend kan zijn offerte op maat
 • Aantal bestanden is afhankelijk afspraken offerteproces
 • Website - Editorial
 • informatief functioneel beeldmateriaal van jouw bedrijf in beeld voor oa promotie- en marketingdoeleinden
 • omdat de vraag zo verschillend kan zijn offerte op maat
 • Aantal bestanden is afhankelijk afspraken offerteproces
 • Portret- of Profielfoto
 • voor een professioneel website of social media portret
 • Meerdere kledingwissels
 • 5 bewerkte bestanden

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak. Afhankelijk van de opdracht, het aantal te fotograferen uren, het gebruik, afname aantal foto’s, en de reistijd en eventuele verblijfskosten geef ik een prijsstelling op maat af. Tijdens het kennismakingsgesprek hoor ik graag over je bedrijf / vraag en kan ik je voorgaand werk laten zien. Wil je een compleet overzicht zien van mijn prijzen en mogelijkheden, kun je direct met mij contact opnemen!

Aanvullende informatie

 • Wanneer je voor je bedrijf meerdere portretten willen laten maken vraag dan hierna. Dan stuur ik je de informatie op.
 • Alle prijzen zijn inclusief bewerking en exclusief BTW (21%) en reiskosten.
 • Reiskosten €0,50 per km. Wanneer de reistijd enkele reis meer dan 1,5u bedraagt zal afhankelijk van de vraag, reistijd gerekend worden a €55 per uur. Daar zitten dan de reiskosten bij in.
 • Prijzen kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.
Naar licentietarieven

Garantie

Bij mij geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent, maken we een nieuwe afspraak.

Fotoarchief

Ik heb een groot en veelzijdig archief opgebouwd. Uiteraard is het mogelijk om een archieffoto op te vragen. Afhankelijk van de vraag stel ik een offerte op.

Werkwijze en Tarieven

Wat mij drijft

Vastleggen van het moment

Ik maak foto’s omdat ik graag verhalen vertel met beeld. Eigenlijk wil ik jou met beeld helpen je verhaal te vertellen. Je bedrijf (je evenement, je website, je tijdschrift) een gezicht te geven. Een visueel sprekend beeld voor jou, die herkenning of vertrouwen en verbinding oproepen bij de ander.

 

Herbeleven van het moment en versterken boodschap

Ik neem je met de foto’s die ik voor je maak graag mee naar het moment, betekenisvolle momenten, functionele momenten, dat wat jij en je bedrijf nodig hebben. Met mijn foto’s kun je die momenten herbeleven. Met foto’s kun je een sfeer of emotie oproepen, een gevoel van herkenning. Je voelt weer de trots met je collega’s omdat ze zo hun best hebben gedaan voor de achtergestelde kinderen. Het kan niet anders dan dat mijn foto’s ook jouw boodschap versterken. Heb jij dus een evenement waar je trots op bent, dan denk ik graag mee met je mee en zal ervoor zorgen dat je beeldmateriaal krijgt die je boodschap versterkt en waardoor je meer waarde creëert dan dat ene moment.

 

Uitvergroten klein naar groot

Het begint vaak met het grotere verhaal. Dan gaat het om de kleine momenten. Dit is eigenlijk wat mij als fotografe het meest typeert. Ik heb oog voor juist die bijzondere details. En door die details uit te vergroten leg ik de momenten of dagelijkse werkzaamheden vast met emoties, gevoelens of sfeer die mensen gaan voelen en gaan herkennen.

 

Je trots (weer) voelen, met anderen willen delen & je investering verlengen

De maximale beloning voor mij is dan dat bij het terugzien van die beelden je de trots wederom voelt. En dat je je trots kunt delen hoe en wanneer je dit wilt! En wat ik belangrijk vind dat je naast het herbeleven van het moment en de trots die dat oproept meerdere keren de foto’s kunt gebruiken gebruikt waardoor ze je investering in de foto’s verlengen.

Wat je van mij kunt verwachten

Na initieel contact

Nadat het contact gelegd is, maken wij een afspraak om je vraag, je wensen door te nemen. Ik duik in je vraag of bedrijf, denk met je mee, en wij stellen vast wat je wilt bereiken. Dit kan per mail, telefonisch of op afspraak.

 

Voorbereiding en de sessie

Het ligt een beetje aan de vraag maar voor mij is dan de volgende stap dat ik mij ga voorbereiden. Ik verdiep mij in je bedrijf, je website, je evenement. Vervolgens ga ik aan de slag. Om net dat ene moment vast te leggen. Of om dat perfecte beeld te maken bij wat je wilt zeggen. Fotografie is in mijn optiek meer dan alleen fotograferen. Foto’s kunnen heel mooi het verhaal dat jij wilt vertellen ondersteunen.

 

Na de sessie

Nadat ik bij je gefotografeerd heb worden de foto’s zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt. Het resultaat, een samenhangend uniek beeldverhaal, zal binnen 2-3 weken door mij worden opgeleverd (of eerder wanneer afgesproken).